avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Activitate plush2402

Activitate plush2402

am primit o citatie,cam asa..."notificare prealabila inceperii executarii silite''.

Executarea silita e pe numele vechiului proprietar, de la care am cumparat in luna Iunie 2010 apartamentul, deci acum 10 luni.

as dori sa stiu daca executorul poate realiza ceva in acest caz ?

Eu ce ar trebui sa fac ? Am sunat la executor anul trecut in octombrie si i-am spus ca proprietarul nu mai locuieste acolo. Au spus ca nu o sa ma mai deranjeze...

Astazi am primit instiintare ca in 24 de ore vor face executarea silita. Instiintarea a fost trimisa prin Curierat ..

Eu ce trebuie sa fa ? unde sa ma adresez, din moment ce nu stiu unde sta vechiul proprietar ?

Mi se poate intampla ceva ?

Eu am cumparat apartamentul prin credit bancar, actele au fost verificate de banca de 2 ori ( a durat ~ 2 luni aprobarea creditului )

Va multumesc. e o chestie urgenta ...
Ei au o firma, nu stiu cat e de "inregistrata" .... ca nu am CUI sau alte detalii.

Dar hotararea judecatoreasca, daca o primesc, cum imi recuperez banii ? Umblu ei cu executor dupa ei ?
Am inchiriat apartamentul in iulie 2010. In decembrie 2010 m-au anuntat ca din ianuarie se muta. Dupa ce s-au mutat, au venit facturile la gaz si asociatie pe lunile octombrie, noiembrie si decembrie - in total de 890 RON.

Eu am contract de comodat incheiat cu unul din chiriasi, si in contract e stipulat ca se obliga sa achite cheltuielile.

Cand au plecat mi-au lasat casa descuiata cu cheia pe masa, m-au sunat seara si mi-au spus : v-am lasat cheia.

Acuma nu mai raspund la telefon, ca sa imi dea banii restanti.

Am sunat cu numar ascuns si a raspuns, a zis ca acuma nu are bani, dupa 20 sa ne intalnim.

Eu cum pot sa recuperez banii care sunt pentru plata utilitatilor ?

Multumesc