avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Activitate dascalas

Activitate dascalas

Răspuns la discuția Pret gresit pe site
A primit o proforma generata automat de site. Pe site nu poti completa comanda fara sa bifezi casuta cu termeni si conditii unde clientul este anuntat de conditiile in care ii livram produsul. "4.3. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata ; in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile."
[ link extern ]
Salutare.
Administrez un magazin online pe care s-a listat un pret eroant. Nu prea am reusit sa dam de cap cum a ajuns pretul ala acolo. Ideea este ca, stimabilul client a dat comanda pt un produs scump la un pret minuscul si a efectuat plata prin virament bancar. La sectiunea termeni si conditii scrie clar ca preturile sunt informative. Domnul asteapta produsul sa fie livrat desi noi l-am sunat si i-am spus ca nu putem onora comanda. Protectia consumatorului ne poate amenda daca noi i-am refuzat comanda?

Please help!! Ca nu vreau sa ii platesc din buzunar produsul.
Am facut un proces verbal de predare a masinii. mentionez ca nu sunt eu utilizatorul masinii, acesta fiind o societate cu care nu am nici o legatura juridica. Procesul verbal nici nu cred ca este valabil. Eu cu societatea care mi-a facut leasingul(utilizatorul din contract) am doar o intelegere amicala. In procesul verbal scrie ca dl. care a luat masina se obliga sa preia leasingul intre 03.01.2011 si 20.01.2011.
Salut, am nevoie de ajutor cat priveste problema mea:
Am dat cuiva o masina pe care o am in leasing pe societate. Am facut un act de mana care specifica ce are fiecare de facut in urma tranzactiei. Problema este ca omul o cam lalaieste, ba nu are balanta la zi, ba inchde telefonul....
Ce pot face in cazul in care nu mai face asta actele? Mentionez ca nu sunt administratorul firmei. Pot recupera masina?