avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Activitate ella62

Activitate ella62

In momentul cand am intocmit actele pentru dezbaterea succesiunii , am constatat ca intre suprafata de pamant existenta in acte si cea care a fost gasita prin masurare ( s-a intocmit cadastru pentru ca s-a vandut o parte din teren) este o diferenta in plus. Va rog sa-mi spuneti cum pot deveni proprietar pentru acea diferenta? Pamantul a fost cumparat in anul 1955 si pe atunci nu prea se faceau masuratori.
Răspuns la discuția succesiune cu probleme
Multumesc pentru raspunsuri , o seara placuta tuturor
Răspuns la discuția succesiune cu probleme
Succesiunea dupa tata este facuta in anul 1985 ,nu stiu ce notar era atunci, iar casa nu a fost nici demolata , nici macar modernizata , este asa cum era in anul 1985
In urma decesului tatalui meu a fost facuta dezbaterea succesiunii de catre mama , pentru casa si pamant , acum a decedat si mama si am deschis procedura pentru dezbaterea sucesiunii si nu am gasit pentru casa autorizatia de constructie, iar notarul imi spune ca nu poate merge mai departe. Mentionez ca pana acum am cautat la: arhiva nationala, taxe si impozite, primaria bacau, cadastru . In cazul in care nu se gaseste acel act cum se procedeaza , casa a fost construita in anul 1955.Va multumesc!