avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate Anna-Marria

Activitate Anna-Marria

Ma deranjeaza respectiva constructie..nu degeaba m-am adresat cu intrebari!
Multumesc de sfat...dar eu aici asteptam un raspuns..nu o indemnare..!
Va multumesc pentru raspunsul dat...as dori totusi sa stiu cum se pedepseste acesta constructie ilegala?
Va intreb pentru ca au fost sezizari de catre alti vecini pt deranjarea ordinii ..si l-i s-a dat doar o amenda..si totul a revenit la normal!!
Buna ziua,ma adresez cu o intrebare la dvs.,vecina din spatele casei mele si-a ridicat o camera anul 2010..in trecut era un garaj demolabil..in timpul constructiei am intervenit cu o serie de intrebari la adresa constructiei(pentru ca mi-au cerut voie sa intre in curte sa poata face spatele acelei constructii) si m-i s-a spus ca este totul in regula cu actele de constructie ca se reface garajul..dar acest "garaj"este o camera cu fundatie si pereti din B.C.A..si in luna septembrie anul acesta au inceput sa mai ridice inca o incapere langa acest"garaj".Unde ma pot adresa si cum se "pedepsesc" aceste constructii??
Va multumesc pentru timpul acordat!
I
prodiamant a scris:

Ce simpatica e treaba asta cu cazierul curat -murdar:)

Tatal dvs. va putea obtine din nou permis de conducere dupa ce va interveni reabilitarea , adica dupa 2 ani si 9 luni de la data cand a ramas definitiva sentinta de condamnare. Va trebui sa faca o cerere expresa anterior de radiere a mentiunilor din cazierul judiciar .

Am inteles!
Din discutia mea cu avocata tatului meu,am inteles ca se calculeaza condamnarea(9luni)+inca de2ori condamnarea 9luni(18luni)=27luni(2ani si 3 luni)
Partea asta imi da cu virgula,de ce ati precizat ca pana la reabilitare mai sunt 2ani si 9luni!
Si cui trebuie adresata respectiva cerere pentru"radierea mentiunilor din cazierul judiciar"??
Multumesc pt atentia acordata!
dny Daniel a scris:

Explicati...tata a avut permis cnd a facut accidentul si i s-a anulat permisul in urma accidentului ?

Da,tata avea permis de conducere,si logic i s-a anulat la cata alcoolemie avea!
Buna seara!
Am o mica nelamurire,si am observat ca aici se pot rezolva multe..macar din vorbe si sfaturi!
In 30.11. 2007 parintii mei au avut un accident,tata sofer,mama victima...tata o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange!
Pe data de 03.11.2008 i s-a dat sentinta definitiva condamnare 9 luni cu suspendare!
Nelamurirea este: poate sa inceapa scoala de soferi chiar daca mai are cazierul "murdar"(a scos cazierul in data de 04.01.2011)??
Multumesc pt timpul acordat!
Ana-Maria Moise