avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie fara autorizatie in locul unui garaj ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie fara autorizatie in locul unui garaj demolabil

Buna ziua,ma adresez cu o intrebare la dvs.,vecina din spatele casei mele si-a ridicat o camera anul 2010..in trecut era un garaj demolabil..in timpul constructiei am intervenit cu o serie de intrebari la adresa constructiei(pentru ca mi-au cerut voie sa intre in curte sa poata face spatele acelei constructii) si m-i s-a spus ca este totul in regula cu actele de constructie ca se reface garajul..dar acest "garaj"este o camera cu fundatie si pereti din B.C.A..si in luna septembrie anul acesta au inceput sa mai ridice inca o incapere langa acest"garaj".Unde ma pot adresa si cum se "pedepsesc" aceste constructii??
Va multumesc pentru timpul acordat!
I
Cel mai recent răspuns: Anna-Marria , utilizator 12:56, 5 Decembrie 2011
Faceti o plangere la Primarie , disciplina in constructii , alipirea trebuia sa se faca cu consimtamantul dvs.
Va multumesc pentru raspunsul dat...as dori totusi sa stiu cum se pedepseste acesta constructie ilegala?
Va intreb pentru ca au fost sezizari de catre alti vecini pt deranjarea ordinii ..si l-i s-a dat doar o amenda..si totul a revenit la normal!!
Se pedepseste cu amenda si "intrarea in legalitate".
In extrem de putine cazuri se dispune demolarea (daca se constata ca a fost facuta fara autorizatie), si asta numai dupa "n" termene de intrare in legalitate, si actiune in justitie .
VA DERANJEAZA ,RESPECTIVA CONSTRUCTIE?DACA NU,AR FI BINE SA VA COMPORTATI CA UN VECIN BUN!
Ma deranjeaza respectiva constructie..nu degeaba m-am adresat cu intrebari!
Multumesc de sfat...dar eu aici asteptam un raspuns..nu o indemnare..!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul reazemă diverse lucruri de peretele casei mele. pot să construiesc un gard pe limita de proprietate? trasor trasor Bună ziua, supun atenției dvs. o problema cu care mă confrunt de ani de zile: am în proprietate o casă și 400 mp de teren cu cadastru și intabulare iar ... (vezi toată discuția)
Demolare magazie si constructie pe acela-si loc un pic extinsa victoorpol victoorpol In cursul anului 2010 am inceput procedurile legale pentru a face o extindere la casa, ce au durat pana in anul 2012 si nu s-au solutionat, am tot fost amanat, ... (vezi toată discuția)
Am un vecin care şi-a ridicat cu câţiva ani în urmă o încăpere ... atentu atentu Am un vecin care şi-a ridicat cu câţiva ani în urmă o încăpere cu destinaţie de bucătărie de vară în spatele casei mele, lipită de peretele casei ... (vezi toată discuția)