Buna ziua,ma adresez cu o intrebare la dvs.,vecina din spatele casei mele si-a ridicat o camera anul 2010..in trecut era un garaj demolabil..in timpul constructiei am intervenit cu o serie de intrebari la adresa constructiei(pentru ca mi-au cerut voie sa intre in curte sa poata face spatele acelei constructii) si m-i s-a spus ca este totul in regula cu actele de constructie ca se reface garajul..dar acest "garaj"este o camera cu fundatie si pereti din B.C.A..si in luna septembrie anul acesta au inceput sa mai ridice inca o incapere langa acest"garaj".Unde ma pot adresa si cum se "pedepsesc" aceste constructii??
Va multumesc pentru timpul acordat!
I
Va multumesc pentru raspunsul dat...as dori totusi sa stiu cum se pedepseste acesta constructie ilegala?
Va intreb pentru ca au fost sezizari de catre alti vecini pt deranjarea ordinii ..si l-i s-a dat doar o amenda..si totul a revenit la normal!!
Se pedepseste cu amenda si "intrarea in legalitate".
In extrem de putine cazuri se dispune demolarea (daca se constata ca a fost facuta fara autorizatie), si asta numai dupa "n" termene de intrare in legalitate, si actiune in justitie .