avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Activitate dimamihai77

Activitate dimamihai77

Răspuns la discuția Amenda
pfffffffffffff.............
Discuție Amenda
Am un matiz si mi-am mutat domiciliul anul trecut in toamna din Constanta la Navodari.Daca nu am facut transferul la masina la taxe si impozite din Constanta in Navodari, platesc amenda? Cat ar fi amenda?
anastasiaaa a scris:

:sorry: doamna munteanu dar in afirmatiile pe care le faceti va contrazic in totalitate.ce va facut sa fiti nemultumita ?si sa fiti atat de revoltata inpotriva doamnelor ingrijitoare?de ce tocmai dupa 2 ani vine aceasta nemultumire catre ele ?pana acum si.au facut datoria ,si dintr.o data nu si.o mai fac ?!daca ai fost nemultumita de personal de ce ai continuat sa.ti mai aduci copilul in aceasta gradinita?si nu ai optat ptr o gradinita particulara...poate acolo ai fi fost multumita,probabil,desi ma indoiesc ca pe tine te.ar multumi ceva!tot timpul ai fost o persoana care a avut in permanenta ceva de comentat .la adresa intregului personal;ingrijitoare,educatoare,directoare....stiai conditiile de la bun inceput din aceasta gradinita ,si desi nu ti.au convenit la recomandarea ta ai mai adus si alti copii(prieteni,vecini)de ce?daca tu nu erai multumita de absolut nimic?!greseala a fost a doamnei directoare ca ti.a aceeptat sa vii cu saltea si lenjerie de.acs !si daca tot era a ta de acs ,nu era si datoria ta ca saptamanal sa o ei la spalat?, ptr ca spui ca tii la igiena copilului tau! lenjerie sintetica,saltea de burete,si nemultumirile vin tot din partea ta,copilul tau transpira probabil,si de vina este . ... a ingrijitoarelor !cum se face ca din toti parintiii tu esti nemultumita vesnic?si in toate sedintele ai ceva de comentat?nu esti multumita,retrage.l dul la o alta gradinita,particulara,draga,ptr ca in cele de stat conditiile sau cerintele sunt aceleasi...!sau tine.l acs ptr.ca esti casnica si ocupi un loc in gradinita de care alt copil are nevoie .cum poti sa spui ca ptr bunurile furate in urma incidentuliu petrecut vi sau cerut din nou bani? aberati stimata doamna!optional au fost toate cerintele,nu va bagat nimeni mana in buzunar,si banii nu au intrat in buzunarul nimanui !ati aberat la ceea ce se intinpla in curtea gradinitei pe timpul noptii !pai ce vina au ingrijitoarele?sau probabil ati vrea sa va asigure paza si protectie si pe timpul noptii tot dumnealor ca au salariul f f mare si f multe atributiuni si sarcini de indeplinit

Sunt si eu mamica d-na Anastasiaa,si nu e corect ceea ce spuneti.D-na Munteanu are dreptate.Noi dorim binele copiilor nostri si nu ii aducem doamna la gradinita ca sa-i imbolnavim si sa ne batem joc de copiii nostri.Nu ma dati vina pe sistem d-na! Un manager bun gaseste solutii astfel incat toata lumea sa fie multumita ,si nu neaparat sa ceara absolut orice de la parinti de la castroane pana la frigider.Sa fim seriosi doamna.......Nu va mai vaicariti atat! Mai ales ca parintii au contribuit cu`` diverse `` la aceasta gradinita ,cu atat mai mult e necesar sa-i respectati si sa le fie bine copiilor! Observ ca ati retinut anumite detalii:ca lenjeria e sintetica ,ca una ,alta.....dar nu era corect sa o faceti atenta pe D-na Munteanu si sa-i spuneti ca lenjeriile de pat nu se spala in cadrul gradinitei ,asa cum in cele mai multe gradinite se obisnuieste,si ca e cazul sa-si ia lenjeria la spalat?Ca este vesnic nemultumita?Este normal sa fie atata timp cat vede foarte multe nereguli pe care dumneavoastra nu le vedeti!Sunt convinsa ca mai sunt si alti parinti d-na anastasiaa nemultumiti ,dar tac si inghit saracii ca n-au incotro.Nu toata lumea are bani d-na de gradinita particulara! Daca am avea,cu siguranta n-am face din copiii nostri ``cobai`` in gradinitele de stat.Nu mai suferiti de grandomanie d-na ca puterea nu este nelimitata iar gradinita nu este a dumneavoastra!vezi ex cu Leontina Foarfeca de la gradinita nr 6 .care a pierit pe limba ei ,si a fost demisa din functia de directoare.Stim cu totii cum se fac inscrierile la gradinitele de stat,asa ca ar trebui sa plecati capul in fata parintilor si nu sa aveti tupeul sa-i mai si certati.Si nu inteleg de ce un copil nu are dreptul sa mearga la gradinita ``si ocupa loc`` daca mama nu merge la servici.E fix problema ei d-na;poate ca intentiona sa mearga,n-aveti de unde sa stiti.Toti copiii trebuie sa aiba aceleasi drepturi ,si nu mai sariti ca arsa cand un parinte are curaj sa spuna ce il doare!
Răspuns la discuția se poate contesta amenda?
10 a scris:

Uitati un mic amanunt "noi partile contractante". In rest aveti dreptate.

deci am dreptate ca nu stiu sa se exprime.......incepe cu `` noi partile contractante`` si se refera doar la`` a declara dreptul de proprietate dobandit``.In fine ...de-asta nu merge nimic in tara asta,si simtim ca ne sufocam de atatea nedreptati ce ni se fac zilnic!
Am incheiat un contract de vanzare -cumparare in luna iunie si datorita angajatelor de la notariat ,care ori nu cunosc legile ori nu stiu sa se exprime clar in scris,eu am achitat astazi o amenda de 120 de lei si eram pasibila de o amenda mai mare deoarece in contractul care l-am incheiat atunci ,nu se specifica ca si daca ``instrainezi bunul`` trebuie sa declari la financiar in 30 de zile .Oamenii de rand nu cunosc legile ,iar datoria lor era sa-i instiinteze clar pe oameni,adica in scris. Din paragraful din contract reiese altceva.
Citez:
``Noi partile contractante,declaram ca ni s-a adus la cunostinta de catre notarul public obligatia prezentarii la agentia fiscala aferenta ,in termen de 30 de zile de la perfectarea prezentului contract,pentru declararea dreptului de proprietate dobandit astazi``.
Repet:``dreptul de proprietate dobandit astazi``! Cine a dobandit?Cine a cumparat,bineinteles.Reiese din context ca doar cumparatorii trebuia sa declare dreptul de proprietate la agentia fiscala.Pentru ca noi vanzatorii nu mai aveam`` drept de proprietate``, si nici nu ``dobandisem`` ci instrainasem iar in contract nu se specifica clar acest lucru.