avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Amenda
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Amenda

Am un matiz si mi-am mutat domiciliul anul trecut in toamna din Constanta la Navodari.Daca nu am facut transferul la masina la taxe si impozite din Constanta in Navodari, platesc amenda? Cat ar fi amenda?
Cel mai recent răspuns: martita , utilizator 22:51, 1 Octombrie 2011
Se platesc penalizari, deoarece erati obligat/sunteti obligat ca odata cu mutarea domiciliului sa declarati aceasta la oficiul de taxe si impozite arondat orasului Navodari.

Prin urmare, trebuie sa va duceti acolo si sa cereti la informatii formularele necesare SPIT pentru aceasta, tot acolo va vor spune exact ce acte aveti nevoie (Copie CI/BI, certificat casatorie, contract vanzare cumparare, etc). Dupa ce completati intreaga documentatie, luati bon de ordine si asteptati la ghiseul unde veti fi strigat. Cand va fi strigat numarul dvs, un functionar se va ocupa de cazul dvs.

Din nefericire este imposibil de spus care sunt penalizarile, deoarece doar la ghiseu se comunica acest aspect, functie de cazul dvs, individualizat.

Penalizarea nu trebuie sa fie prea mare, cred ca maxim 100 RON. Posibil si mai mica...

Mult succes!
pfffffffffffff.............
pt nedeclararea schimbarii domiciliului fiscal in termen de 30 zile veti fi sanctionat contraventional cu amenda intre 240-600 lei daca sunteti persoana fizica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe bucurești pe ilfov,care ... Dany320 Dany320 Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe București pe Ilfov,care sunt pași care trebuie să îi fac cu mașina,ca am înțeles ca trebuie schimbat și ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata acum 5 ani si nu am declarat-o la fisc djady12 djady12 Buna seara, in anul 2005 mi-am cumparat o masina cu motor de 1.8 pe care nu am declarat-o la fisc. As dorii sa stiu si eu ce mi se poate intampla si cam ce ... (vezi toată discuția)
Teren nedeclarat, impozite neplatite de mult timp - consecinte iubita_21 iubita_21 buna ziua , am cumparat o suprafata de teren acum 8 ani , avem actele de vanzare cumparare facute , totul este ok , dar a trebuit sa plecam din tara si nu ... (vezi toată discuția)