avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Activitate MOLNARMIHAI

Activitate MOLNARMIHAI

Răspuns la discuția Norma de venit
Certificatul meu de inregistrare fiscala mi-a fost eliberat de catre Administratia Finantelor Timisoara. Este fara cod CAEN, doar cod C.I.F. Intradevar casa de marcat e obligatorie, precum si un "Jurnal de vanzari" pentru tinerea evidentei contabile.
Multumesc pentru ajutor. Cu stima, M.M.
Discuție Norma de venit

Am o autorizatie emisa de Administratia Finantelor din Timisoara, pe baza careia dau meditatii la matematica. Pana anul trecut am platit impozitul si asigurarea de sanatate pe baza unei norme de venit impuse. Va rog, daca ma poate ajuta cineva, sa-mi spuna daca pot plati impozitul si anul acesta pe baza unei norme de venit sau daca nu, ce posibilitati am? Va multumesc.

Am o autorizatie emisa de Administratia Finantelor din Timisoara, pe baza careia dau meditatii la matematica. Pana anul trecut am platit impozitul si asigurarea de sanatate pe baza unei norme de venit impuse. Va rog, daca ma poate ajuta cineva, sa-mi spuna daca pot plati impozitul si anul acesta pe baza unei norme de venit sau
daca nu, ce posibilitati am? Va multumesc.
Discuție Meditatii
Buna ziua,
Sunt pensionar (varsta peste 70 de ani), fost cadru didactic. Dau meditatii la
matematica, clasele 5 -9. De peste 10 ani posed autorizatie,
platesc impozit la Aministratia Finantelor Timisoara si la C. A. S.
conform unei norme impuse.
Am inteles ca de anul acesta, probabil va trebui sa dau elevilor bon
fiscal si drept urmare va trebui sa-mi cumpar o casa de marcat, cu care trebuie sa ma prezint la Aministratia Finantelor Timisoara. Am mai inteles ca, probabil,
se schimba si incadrarea activitatii, ce a ce determina si intocmirea unor acte.
Va rog, daca in problema mea exista reglementari clare sa ma ajutati cu informatii despre demersurile pe care va trebui sa le urmez pentru a ramane in legalitate.
Va multumesc anticipat. Cu respect, Molnar Mihai