avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Activitate lypycyoasa

Activitate lypycyoasa

Multumesc!
Daca am aprobarea tuturor proprietarilor, ce pot face mai departe? Unde/cui trebuie sa ma adresez? Ce documentatie imi este necesara?
Trebuie sa primesti o Decizie de desfacere a contractului individual de munca insa este valabila numai daca, pe langa semnatura si stampila angajatorului, are si stampila ITM-ului si semnatura inspectorului de la ITM. Trebuie sa primesti un exemplar in original care este si datat.
O zi buna!
Anda
Buna ziua!
Am un apartament pe care as vrea sa-l renovez. Deasupra se afla un pod, la fel de mare ca si apartamentul meu care este parte comuna indiviza. Intrarea in pod se face doar prin apartamentul meu si ar mai avea o alta intrare blocata de 5 ani de zile.
Nimeni altcineva nu foloseste acest pod iar eu as vrea sa-l utilizez, sa-l amenajez si sa imi largesc apartamentul. Nu stiu inca daca toti vecinii ar fi de acord.
Cum as putea sa trec acest pod in proprietatea mea? Care ar fi pasii de urmat?
Va rog sa-mi spuneti daca stiti de unde as putea afla mai multe informatii certe deoarece stau de cateva zile pe internet si nu gasesc nimic oficial...nu stiu cui sa ma adresez.

Va multumesc mult pentru ajutor!

Anda M.