am mai scris despre problema mea,,dar ce ma intereseaza cel mai mult acum este sa aflu daca in 1982 cand bunica a cumparat casa,,,pe acte scria ca s-a cumparat 200 mp dar in realitate erau 766 mp in spatele casei este o gradina care o cultivam noi....cum sa-mi faca bunica acte daca este propietara pe doar 200 mp cand avem si gradina??jumatate sant cele 2 case si jumatate gradina..ce e de facut??cum revendicam restul pana la 766mp??cica asa se facea atunci,,nu avea voie pe acte mai mult de 200 mp..ajutati-ma va rog....va multumesc mult.:D:)pai platim pe 200mp dar noi am facut masuratori topometrice legal si de acolo reies cei 766 mp si primaria nu ia in considerare,chiar daca e legalizata prin notariat.
buna ziua.ma numesc andreea si am o problema.cine stie sa ma ajute...locuim cu mama tatalui meu,,<bunica. din 1989.atunci a murit bunicul meu si am venit din pitesti la calimanesti pt a avea grija de bunica..intre timp tatal meu a facut o casa pt mine fratele meu mama si tata,,,pe pamantul bunicii,,fara sa avem acte pe pamantul ei.acum 2 ani tata a facut imprumut la 2 banci pt a putea renova casa bunicii care incepusa sa cada peretii,,tavanul,etc.acum dupa ce a ridicat casa bunica mea a vrut ca eu sa ma mut cu ea sa am grija de ea.tata mai are 4 frati care acum au pretentii la propietate,casa,pamant...tin sa precizez ca din 1989 pana azi toti fratii au vizitat-o pe bunica de maxim 5-6 ori..bunica vrea sa ne faca acte dar fratii tatalui nu vor...ce e de facut???eu locuiesc acum intr-o camera din casa bunicii impreuna cu sotul si cele 2 fetite ale noastre.va rog daca stiti ceva sigur sa nu pierdem atatea sute de milioane care am bagat in amandoua casele anuntati-ma,,,dati-mi un raspuns....va multumesc muuult:)AM GASIT IN ACTE O COPIE IN CARE SCRIE CERTIFICAT DE MOSTENITOR, IAR BUNICA ESTE MOSTENITOARE.CU O COTA DE 3/20..DAR PE PAGINA CEALALTA SANT TRECUTI SI TATA SI FRATII LUI IN CARE SCRIE CA AU DREPTUL LA 3/20 FIECARE.TAXA DE SUCCESIUNE CRED CA E FACUTA,,,IAR AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE EXISTA...ACT DE VANZARE CUMPARARE SE POATE FACE SI IN LIPSA FRATILOR??DACA TOATE ACESTEA EXISTA,,SI EI NU SANT DE ACORD CA TATA SA RAMANA MOSTENITOR,,SE POATE FACE FARA ACORDUL LOR??
OF,,am mai gasit ceva,,pe actul de propietate scrie ca s-au vandut 200 mp dar in realitate sant 766 mp.a facut tata masuratori si bunica zice ca asa se facea pe vremea aia..restul de pamant scrie ca ar fi al C.A.P.-ului...e tare incurcat.....nu mai inteleg nimic..oricum,,va multumesc mult la toti care mi-ati raspuns...