avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... o lege veche se accepta???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

o lege veche se accepta???

am mai scris despre problema mea,,dar ce ma intereseaza cel mai mult acum este sa aflu daca in 1982 cand bunica a cumparat casa,,,pe acte scria ca s-a cumparat 200 mp dar in realitate erau 766 mp in spatele casei este o gradina care o cultivam noi....cum sa-mi faca bunica acte daca este propietara pe doar 200 mp cand avem si gradina??jumatate sant cele 2 case si jumatate gradina..ce e de facut??cum revendicam restul pana la 766mp??cica asa se facea atunci,,nu avea voie pe acte mai mult de 200 mp..ajutati-ma va rog....va multumesc mult.:D:)pai platim pe 200mp dar noi am facut masuratori topometrice legal si de acolo reies cei 766 mp si primaria nu ia in considerare,chiar daca e legalizata prin notariat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Ianuarie 2011
Andreea Ciobanasu, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 20:01, 8 Ianuarie 2011
Pt ce suprafete de teren (din cele mentionate) platiti impozit la primarie ?
Puteti face actiune in constatare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate revendica? Andreea cip Andreea cip Buna ziua din nou..am mai scris pe 3 iunie despre problema mea .acum a aparut o dovada noua si as dori daca se poate sa.mi spuneti cat ma poate ajuta actul pe ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietate Andreea cip Andreea cip Buna seara..din nou...tot merg din avocat in avocat dar e foarte greu sa se gaseasca o solutie pentru problema incurcata cu care ma confrunt...daca bunicii mei ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune Andreea cip Andreea cip In cazul uzucapiunii...pe cine dau in judecata,?fostul propietar sau pe vecinul ca nu.mi semneaza de vecinatate? (vezi toată discuția)