avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate revendica?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate revendica?

Buna ziua din nou..am mai scris pe 3 iunie despre problema mea .acum a aparut o dovada noua si as dori daca se poate sa.mi spuneti cat ma poate ajuta actul pe care il detin de ieri...sa reamintesc putin situatia incurcata in care ma aflu:: in 1982 bunicii mei au cumparat o casa cu teren.pe timpul acela se faceau acte doar pe 200 mp.dar in realitate sant mai multi mp.vecinul fiind ruda cu defunctul a revendicat cu titlu de propietate o mare parte din teren..si a intrat si pe terenul nostru..mentionez ca nu este intabulat..bunica a vrut sa.mi faca acte sa raman in casa dar vecinul nu a vrut sa.mi semneze de vecinatate..ma ameninta ca ma lasa numai cu 200 mp cat am in acte..femeia de la care am cumparat traieste si ne.a dat un act in care scrie testamentul defunctului (ea a fost sotia defunctului). Scrie negru pe alb ca el ii lasa in deplina propietate 1925 mp sa.i stapaneasca dupa moartea lui...testamentul a fost facut la notar in data de 25 iulie 1961..in certificatul de mostenitor arata numai 200 mp..dar omul a avut mai mult dar in 1962 scria intr.un act la arhiva ca doneaza intreaga sa avere statului.cum pot recupera aceasta diferenta de teren?vecinul avea mostenire 2250 mp dar el a revendicat 7000 mp...e strigator la cer!!! Noi am cerut sa ne semneze de vecinatate pentru 800 mp si nu a vrut..dar daca noi am avut cei 1925 mp din 1982 pana in 1995 cand s.au facut masuratori de la primarie atunci vecinul a baut impreuna cu cei din comisie si au venit impleteciti si ne.au pus hotar pe 800 mp..restul zicea vecinul ca e al lui..ne.a obligat sa facem gard sa desparta pamantul..am facut ..dar acum nici macar pe 800 mp nu vor sa semneze...ce e de facut?va rog sa ma ajutati si sa ma invatati cum sa fac sa nu pierd gradina din spatele casei mele.scuze pentru deranj.cu respect..andreea.

Alte discuții în legătură

Titlu de propietate Andreea cip Andreea cip Buna seara..din nou...tot merg din avocat in avocat dar e foarte greu sa se gaseasca o solutie pentru problema incurcata cu care ma confrunt...daca bunicii mei ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune Andreea cip Andreea cip In cazul uzucapiunii...pe cine dau in judecata,?fostul propietar sau pe vecinul ca nu.mi semneaza de vecinatate? (vezi toată discuția)
Trafic de influenta..abuz in serviciu? Andreea cip Andreea cip Buna ziua..sunt pe acest forum de anul trecut..am mai scris despre problemele mele..problema de acum este urmatoarea: daca am depus o cerere la primarie in ... (vezi toată discuția)