Daca se prelungeste detasarea se face in aceleasi conditii financiare, asta e clar. Discutia e daca se va face, caci termenul pt. politisti este 01.04. Pt. personalul contractual finalul acestei detasari este 01.07, deci mai este timp si din zvonuri se pare ca ei nici nu vor mai fi detasati in continuare , ci vor fi transferati direct de la DEPABD la primarii, pe salar de primarie, pierzand sporurile DEPABD. In acest moment din 1680 detasati in 2005 , am ramas 150 politisti si 500 personal contractual.....
Asta asa este, precum ai spus... si noi suntem in aceeasi situatie, problema e ca sunt numai zvonuri, nimic concret, de aceea nu ne putem bucura ca nu sunt motive #-o
E sigur? caci din dialogul de mai sus, se intelege ca se va da o hotarare de guvern pt. prelungire, nu ca s-a dat?... ar fi bine pt. noi, cand se confirma detasarea, dar la cati am ramas, 150, orice e posibil...#-o
La cum se comunica in cadrul DEPABD, e clar ca se va primi ceva pe la sf. lui martie ... in rest nu se stie nimic ce va fi dupa 01.04, dar la cati am ramas detasati in teritoriu aprox. 200 , nu cred ca vom mai fi detasati. Variante dupa 01.04, parere personala : Politist pus la dispozitie, civil la EVP sau ....somer:O