avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... se mai prelungeste datasarea?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

se mai prelungeste datasarea?

Stie cineva daca politistilor detasati la SPCLEP din cadrul primariilor li se mai prelungeste detasarea cu 1 aprilie 2011 ?:(
Cel mai recent răspuns: flacara , utilizator 09:30, 21 Ianuarie 2011
Si eu sunt in aceeasi situatie si dintr-o discutie cu alt coleg , am aflat ca cei de la DEPABD au spus in aceasta saptamana ca Nu:sorry:
Au trimis vre-o radiograma in teritoriu ,in acest sens? Stie cineva ce se v-a intampla? Mergem inapoi la politie?
La cum se comunica in cadrul DEPABD, e clar ca se va primi ceva pe la sf. lui martie ... in rest nu se stie nimic ce va fi dupa 01.04, dar la cati am ramas detasati in teritoriu aprox. 200 , nu cred ca vom mai fi detasati. Variante dupa 01.04, parere personala : Politist pus la dispozitie, civil la EVP sau ....somer:O
In acest caz se va merge pe civil la SPCLEP,doar ca afecteaza in mare parte salariul,pentru ca in calitate de contractual iei 900 de lei.Adio sporuri sau solda.Multa munca pe bani putini.
alin crd ca ai dreptate.au inceput reclamatile contractualilor impotriva politstilor.adica ei cum sa ramana si ceilalti nu.e cam nasoala treaba.s-ar putea sa sacrifice pe toti adica sa ramana toata lumea doar cu salariul de la primarie.e rau de tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se prelungeste detasarea? bombanel bombanel Am auzit ca urmeaza sa se dea o hotarare de guvern pentru a se prelungi detasarea politistilor la SPCLEP .Stie cineva daca este adevarat si conditiile de ... (vezi toată discuția)
De ce politistul detasat si nu functionarul public? iolanda35 iolanda35 In tara s-a primit o radiograma prin care era interzis primarilor sa restructureze politistii detasati.Este legal acest lucru,tinand cont de faptul ca ... (vezi toată discuția)
Politist detasat la spclep gargaritarita gargaritarita Daca sunt politist detasat la SPCLEP si vreau sa ma inscriu la examen ,pentru ocuparea postului de sef serviciu,proaspat infiintat,trebuie sa am diploma de ... (vezi toată discuția)