avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Se prelungeste detasarea?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Se prelungeste detasarea?

Am auzit ca urmeaza sa se dea o hotarare de guvern pentru a se prelungi detasarea politistilor la SPCLEP .Stie cineva daca este adevarat si conditiile de prelungire ? Ma refer la salarizare.Mai luam si de la MAI sau ramanem doar cu salariul de la primarii,care e f.f.mic ?
Cel mai recent răspuns: flacara , utilizator 18:52, 23 Ianuarie 2011
Se pare ca se prelungeste cu 6 ani, iar salarizarea se face ca si pana acum: jumatate primaria, jumatate ''Bucurestiul'' :) Nu se micsoreaza salariul.
Ultima modificare: Duminică, 16 Ianuarie 2011
ContSters126200, utilizator
Super.Sa vezi iar discutii cu cei de la primarie.
Daaa :) Mi-ar fi placut sa vad cum fac fata doar cu pesonalul lor ''specializat''... Probabil de aceea s-a prelungit detasarea. Ma mir ca nu v-au anuntat oficial, se stia de joi. Poate s-au bucurat prea tare si au uitat :giggle:
Succes :luck:
Ultima modificare: Luni, 17 Ianuarie 2011
ContSters126200, utilizator
E sigur? caci din dialogul de mai sus, se intelege ca se va da o hotarare de guvern pt. prelungire, nu ca s-a dat?... ar fi bine pt. noi, cand se confirma detasarea, dar la cati am ramas, 150, orice e posibil...#-o
Am o cunostinta in aceeasi situatie - politist detasat etc. Vineri dimineata i s-a comunicat de la ''judet'' telefonic ca li se prelungeste detasarea pe inca 6 ani (sunt 2 politisti si 2 personal contractual) in aceleasi conditii de pana acum. Hartie inca nu au primit. Detasarea lor s-ar fi terminat in aprilie si desigur ca isi faceau probleme ce se va intampla cu ei, unde vor ajunge. Nu stiu exact in baza carei hotarari si a cui s-a dat aceasta dispozitie, poate nu trebuie chiar HG pentru 150 de oameni.
Ar trebui sa intrebati si dvs. structurile superioare, nu primaria de care apartineti, pentru ca au fost multi primari care atunci cand a fost vorba de reduceri de personal in vara, au trecut prima oara pe liste detasatii si nu cred ca prelungirea detasarii ii bucura prea tare...
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2011
ContSters126200, utilizator

Alte discuții în legătură

Se mai prelungeste datasarea? mamasitas mamasitas Stie cineva daca politistilor detasati la SPCLEP din cadrul primariilor li se mai prelungeste detasarea cu 1 aprilie 2011 ?:( (vezi toată discuția)
Politist detasat la spclep gargaritarita gargaritarita Daca sunt politist detasat la SPCLEP si vreau sa ma inscriu la examen ,pentru ocuparea postului de sef serviciu,proaspat infiintat,trebuie sa am diploma de ... (vezi toată discuția)
Promovare personal detasat Corinutza24 Corinutza24 Sunt personal detașat din anul 2005 la un SPCLEP din cadrul unei primarii. În anul 2010 am absolvit o forma de învățământ superior în domeniu și ... (vezi toată discuția)