avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Activitate preda_2003

Activitate preda_2003

Răspuns la discuția Indemnizatia pentru CCC
De la 1 ianuarie mi-a bagat cartea de munca cu 8 ore, eu fiind insarcinata in 4 saptamani. Eu pot sa beneficiez de cele 126 de zile de concediu(inainte de sarcina+dupa sarcina) si in acelasi timp pe 01.01.2012 sa pot sa iau si somaj?Eu am sa nasc in august iar patronii mei ca sa ma ajute imi vor plati in continuare cartea de munca dupa cele 126 zile de concediu la 8 ore.
Pot sa beneficiez de somaj daca imi iau cele 126 de zile de concediu(platite cu 85% din salariu)????????
Răspuns la discuția Indemnizatia pentru CCC
incetarea contractului individual de munca ca urmare a cererii salariatului
Am inchiriat apartamentul propietatea sotului meu (obtinut inaintea casatoriei si trecut pe numele lui) din luna iulie 2010 dar fara a incheia un contract de inchiriere.
Intrucat intentionez sa inchei un astfel de contract pot sa-l inchei incepand cu data de 01-iulie-2010?
Totodata pot sa inchei contractul pe numele meu desi pe actele apartamentului apare numele lui, bineinteles, el fiind de acord cu acest lucru ?
In cazul in care se poate, risc vreo amenda ca nu am incheiat contractul de inchiriere in luna iulie 2010?
cum pot recupera trei luni in care angajatorul mi-a intrerupt cartea de munca si acum nu ma mai incadrez la indemnizatia de crestere a copilului intrucat am ramas insarcinata?