avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inchiriere apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inchiriere apartament

Am inchiriat apartamentul propietatea sotului meu (obtinut inaintea casatoriei si trecut pe numele lui) din luna iulie 2010 dar fara a incheia un contract de inchiriere.
Intrucat intentionez sa inchei un astfel de contract pot sa-l inchei incepand cu data de 01-iulie-2010?
Totodata pot sa inchei contractul pe numele meu desi pe actele apartamentului apare numele lui, bineinteles, el fiind de acord cu acest lucru ?
In cazul in care se poate, risc vreo amenda ca nu am incheiat contractul de inchiriere in luna iulie 2010?
Cel mai recent răspuns: sd2010 , utilizator 02:00, 8 Ianuarie 2011
Nu puteți încheia un contract de închiriere în formă autentică cu nimeni decât dacă aveți un mandat special din partea soțului pentru a încheia un astfel de act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare contract de inchiriere emilio1979 emilio1979 Acum un an am inchiriat un apartament avand calitatea de mandatat sa inchei contractul de inchiriere pe o perioada de 1 an.Dupa 6 luni de la incheierea ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament cu mandatar costinliviu costinliviu doresc sa inchiriez un apartament in bucuresti, insa am unele dificultati! proprietarul este plecat in strainatate, are mandatar insa acesta nu domiciliaza in ... (vezi toată discuția)
Contract de închiriere Miky09 Miky09 Am închiriat un apartament și am facut un contract de închiriere prin agenție cu data de 1 septembrie.Proprietarul ne a zis ca asta este așa de forma că ... (vezi toată discuția)