avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de închiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de închiriere

Am închiriat un apartament și am facut un contract de închiriere prin agenție cu data de 1 septembrie.Proprietarul ne a zis ca asta este așa de forma că adevăratul contract să facem altul începand cu 1 octombrie pe care să l înregistreze la Anaf deoarece acolo e trecut cu fostul proprietar care nu a mai stat o luna pană i se termina contractul.Este corect să apărem cu 2 contracte? Nu vor fi probleme?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:31, 29 August 2019
Bineînțeles că este valabil și acesta, contractul este legea părților!
Dacă vreți să încheiați un nou contract, faceți un adițional prin care arătați că cel dintâi a fost reziliat prin voința părților!
Dacă autentificați contractul de inchiriere la notar, constituie titlu executoriu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias rau platnic nicudrag nicudrag Am inchiriat un apartament unei asociatii care nu mi-a platit chiria timp de 10 luni si nici nu a acceptat sa reziliem contractul prin act aditional inainte de ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a parasi spatiul inchiriat Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Am urmatoarea speta: Am incheiat un contract de inchiriere, pe un spatiu, cu proprietarul unei cladiri, acesta producand efecte de la 1 ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere sebastian-barbulescu sebastian-barbulescu Hello! Fosta proprietara a inchiriat unei firme un imobil, chriasul nu a mai platit chiria in conf. cu contractul de inchiriere timop de 2 luni. Proprietara a ... (vezi toată discuția)