Multumesc pentru raspuns Trebuie facut un nou cadastru pentru camerele construite in interior? Pe ce act se inlocuieste denumirea de magazie de crereale(asa cum apare pe actul meu de vanzare cumparare in aceea de casa de locuit sau imobil, etc. Daca da, cine face aceasta schimbare?
Va multumesc mult
Buna ziua,
In urma cu vreo 15 ani am cumparat o cladire din caramida, foarte solida, folosita de comunisti drept magazie de cereale. Am transformat-o in casa, inlocuind ferestrele cu termopan, construind ziduri despartitoare si facand camere, inlocuind acoperisul, n-am umblat la structura cladirii. In exterior nu am construit nimic. Nu am cerut autorizatie de construire considerand ca in interior nu e nevoie, asa cum e in UE. Am procedat legal? Acum vreau s-o vand, in actul de proprietate scrie Mgazie de cereale, dar in realitate acum e casa de locuit. Am cadastru la cladire si pamantul din jur, facut atunci cand am cumparat. Cum sa procedez? Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc!
Buna ziua,
Locuiesc temporar , cu viza de flotant, in alt oras decat cel in care am CI. Intrebarea mea este unde pot plati asigurarea sociala si contributie pensie, unde am viza de flotant sau unde am cartea de identitate. Mentionez ca nu lucrez , dar vreau sa le platesc.
Va multumesc