avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata asigurare social si contributie pensie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata asigurare social si contributie pensie

Buna ziua,
Locuiesc temporar , cu viza de flotant, in alt oras decat cel in care am CI. Intrebarea mea este unde pot plati asigurarea sociala si contributie pensie, unde am viza de flotant sau unde am cartea de identitate. Mentionez ca nu lucrez , dar vreau sa le platesc.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 2 Noiembrie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contributia pentru pensie se va plati la Casa Teritoriala de Pensii in raza careia aveti resedinta -viza de flotant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)
Flotant smarandita67 smarandita67 daca eu am domiciliul in acte in orasul x si momentan locuiesc si lucrez in orasul Y unde stau cu chirie intr-un apartament si am contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Viza flotant gloria v. gloria v. Buna ziua, ce se intampla daca stau in acelasi oras cu cel trecut in CI, dar locuiesc la alta adresa decat cea din CI, fara a avea viza de flotant ? In ... (vezi toată discuția)