Cei de la Primaria din localitatea respectiva mi-au spus ca titularul titlului de proprietate fiind decedat nu se mai poate trece terenul intravilan in tp,
Buna seara. Bunica mea ( decedata 1996) are un titlu de proprietate in care este trecut terenul extravilan. Terenul intravilan respectiv casa in care a locuit bunica ( aprox. 1925 - 1996 ) nu apare trecut. Pe rolul agricol la Primarie figureaza atit terenul extravilan cat si si terenul intravilan respectiv casa . Spuneti-mi va rog cum pot intra in posesia unui act oficial cu ter. intrav (casa ) in vederea dezbaterii succesiunii.
Va rog sa ma ajutati. Bunica mea a decedat in 1996. Ea a avut 2 copii: Ion si Tuta ambii decedati in 1986. La randul lor Ion are 2 copii in viata, Tuta a avut 2 copii unul decedat in 1990 iar cel de al 2 lea decedat in 2009 ( ambii fara mostenitori ) iar sotul matusii decedat in 1993. Bunica a detinut un titlu de proprietate in baza legii 18 in care este trecut doar terenul extravilan arabil. Terenul intravilan pe care este construita casa in care a locuit bunica aproximativ din 1926 nu apare pe titlul de proprietate.In acea curte a locuit si verii mei care au decedat ( 1990 si 2009) Pe rolul Primariei apare terenul intravilan in suprafata de 1800 mp detinut de bunica , dar nu vor sa-mi elibereze nici o dovada cu acest teren sugerandu-mi ca prin instanta sa cer actiune inconstatare asupra acesui teren .Am obtinut de la Primaria din localitatea respectiva un certificat fiscal dar mi-au dat numai cu ce apare pe tp .Mentionez ca pt terenul intravilan impozitul a fost platit partial nu stiu pana cand si pe ce nume ( ar fi de plata 700 ron la zi ) . Spuneti-mi va rog ce pot face sa obtin un document cu terenul intravilan ( casa ) pentru dezbaterea succesiunii