avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu proprietate

Buna seara. Bunica mea ( decedata 1996) are un titlu de proprietate in care este trecut terenul extravilan. Terenul intravilan respectiv casa in care a locuit bunica ( aprox. 1925 - 1996 ) nu apare trecut. Pe rolul agricol la Primarie figureaza atit terenul extravilan cat si si terenul intravilan respectiv casa . Spuneti-mi va rog cum pot intra in posesia unui act oficial cu ter. intrav (casa ) in vederea dezbaterii succesiunii.
Cel mai recent răspuns: marianalincan , utilizator 21:44, 25 Februarie 2011
Promovati actiune judecatoreasca la judecatoria competenta,-uzucapiune.Este simplu,dar trebuie sa fiti asistata de un avocat.
Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2011
andymaurul, utilizator
Veridicati daca a fost validata si cu terenul intravilan.
Daca da, atunci solicitati completarea titlului de proprietate si cu acest
teren sau eliberarea unui titlu de proprietate suplimentar cu
terenul intravilan.
Cei de la Primaria din localitatea respectiva mi-au spus ca titularul titlului de proprietate fiind decedat nu se mai poate trece terenul intravilan in tp,
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune si tp incomplet marianalincan marianalincan Va rog sa ma ajutati. Bunica mea a decedat in 1996. Ea a avut 2 copii: Ion si Tuta ambii decedati in 1986. La randul lor Ion are 2 copii in viata, Tuta a ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de punere in posesie... iuli113 iuli113 se poate ca pt un proces verbal de punere in posesie(titlu de proprietate) in care apare suprafata de teren extravilan si suprafata de teren intravilan este ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren leusan leusan Bunicul mei patern a detinut mai multe terenuri atat intravilane cat si extravilane ,pe raza unei comune,care au fost preluate abuzivc odata cu ... (vezi toată discuția)