avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces verbal de punere in posesie...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces verbal de punere in posesie...

se poate ca pt un proces verbal de punere in posesie(titlu de proprietate) in care apare suprafata de teren extravilan si suprafata de teren intravilan este pe persoana X care este decedata si persoana Y este fiica ei dar doar Y apare la O.C.P.I. ca persoana titulara pe terenul intravilan,sa se poate elibera un act de punere in posesie ?mie mi se pare a fi un fals...se poate asa ceva?:O
Cel mai recent răspuns: iuli113 , utilizator 21:07, 28 Aprilie 2010
Daca la data validarii si eliberarii titlului de proprietate Y traia, se poate.
Trebuie sa detaliati. Pentru X s-a emis proces verbal de punere in posesie sau titlu de propretate? X era in viata la momentul reconstiturii si emiterii acestor inscrisuri? Cine a facut cerere de reconstituire in baza legii 18/1991, sau a celor ulterioare?
pt X s-a emis proces verbal de punere in posesie ,(X la momentul de fata este decedata din anul 1996),Y este fiica care ea apare in c.f ca mostenitor pe terenul intravilan,dar mie personal nu mi se pare logic ca sa se emite titlu de proprietate pt o persoana decedaata in 1996,fiica persoanei decedata in 1996 este si ea la randul ei decedata din 2007,aceasta cerere am facut-o eu cu agentu agricol din localitate si el la randul lui a trimis la O.C.A.O.T.A si de acolo am inteles ca trebuie sa ajunga la prefectura ca sa fie scrisa ...au trecut 6 luni de cand am facut aceasta cerere ...se poate asa ceva?
E posbil ca validarea sa fie facuta anterior anului 1996.
Asa se explica totul.
este posibil cu validarea,dar pe acest proces apare suparafata in intravilan care este pe numele X dar in realitate in cf este pe numele fiicei ele Y se poate asa ceva?

Alte discuții în legătură

Fals sau original proces verbal de punere in posesie? iuli113 iuli113 va dau un exemplu: am facut o cerere de punere in posesie pentru a primi titlu de proprietate pentru mai multe terenuri in extravilan si 1 buc teren ... (vezi toată discuția)
Greseala a comisiei locale a primariei ContSters253530 ContSters253530 Comisia locala a primariei cand a facut procesul verbal a uitatat sa treaca un teren intravilan de 2000 mp pe care se afla situata casa mea,deci a emis titlul ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate marianalincan marianalincan Buna seara. Bunica mea ( decedata 1996) are un titlu de proprietate in care este trecut terenul extravilan. Terenul intravilan respectiv casa in care a locuit ... (vezi toată discuția)