avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fals sau original proces verbal de punere in posesie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fals sau original proces verbal de punere in posesie?

va dau un exemplu: am facut o cerere de punere in posesie pentru a primi titlu de proprietate pentru mai multe terenuri in extravilan si 1 buc teren intravilan.Aceasta cerere este pe numele strabunicii dar agentu agricol mi-a trecut pe cerere terenul intravilan teren pe care am scos un extras de la cartea funciara si este pe numele bunicii mele fiindca sa facut succesiune si bunica sa intabulat pe numele ei pe terenul intravilan si problema este ca pe acest proces verbal este trecut un alt numar cadastral si pe extrasul scos recent de la cf este alt numar cadastral,eu consider ca agentu agricol a facut o greseala..ce se poate face in continuare:?
Cel mai recent răspuns: iuli113 , utilizator 18:28, 10 Mai 2010
Procesul-verbal de punere in posesie nu coincide cu terenul din actul de proprietate pe care il detineti?

Dvs./bunica ati fost prezent/i la incheierea procesului-verbal de punere in posesie?

Nu stiu daca agentul agricol a facut sau nu o greseala in acel proces-verbal, insa formulati o cerere in care explicati problema dvs., anexati documentele justificative si asteptati raspunsul autoritatii in cauza.
procesul verbal este gresit nu coincide cu terenul intravilan si acest intravilan este pe numele bunicii mele asa cum este trecut in cf si nu cum a scris el pe numele strabunicii mele deci este gresit si acest teren intravilan are un alt numar caadastral fata de numarul cadastral care este trecut in cf pe numele bunicii!

ce se poate face in continuare?
Ultima modificare: Luni, 10 Mai 2010
iuli113, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de punere in posesie... iuli113 iuli113 se poate ca pt un proces verbal de punere in posesie(titlu de proprietate) in care apare suprafata de teren extravilan si suprafata de teren intravilan este ... (vezi toată discuția)
Teren ipop ipop buna Avem un teren intravilan cumparat de strabunica cu contract de V/C inregistrat in cf din 1938, inscris in registrul agricol 1959-1963 al acesteia si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o situație mai delicata.mi s-a eliberat ... Cameliadiac Cameliadiac Bună ziua, Am și eu o situație mai delicata.Mi s-a eliberat de către primărie un certificat de punere in posesie pe numele tatălui decedat în loc de ... (vezi toată discuția)