avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Activitate florin_cl

Activitate florin_cl

Am masina de aproape 6 luni in service auto am făcut reclamații și la protecția consumatorului nu am primit niciun raspuns concret am devize de intrare masina in service și unele acte de la anumite piese.unde as putea sa apelez mai departe ca nu sa rezolvat nici in de azi problema cu masina.Țin sa mai spun ca la schimb pe aceasta perioada nu mi-au dat masina și au ma i și declarat fals la inspectorii de la protecția consumatorului ca le-am dus piese .eu nu mam ocupat deloc de achiziționarea pieselor pt masina.
Răspuns la discuția Reclamatie
Ideia e ca masina e Dusa la bucuresti de luni i-am contactat telefonic mai toată săptămâna ieri de exemplu la telefon mi sa spus ca azi așteaptă o diagnoza și când i-am întrebat de servisul respectiv din bucuresti nu mi-au dat niciun detaliu...masina e de luni in bucuresti și nu sa făcut absolut nimic la ea și ezita să-mi dea detalii la servisul care se afla
Discuție Reclamatie
Am masina într-un service de aproape 2 luni de zile au plimbat-o pe la toate service-urile din oras și nu iau dat de cap la ora actuala e dusa prin bucuresti numi dau alte detalii despre situația mașinii.singurele acte care mi le-au dat e un deviz de manopera care ca timp a durat 17 ore dar in realitate a stat aproape o luna la servisul respectiv și in rest au plimbat-o de la un mecanic la altu.cum mati sfătui sa procedez?la ce autorități as putea depune o plângere?
afaceri cu prepelite
mai e rentabila in ziua de azi o mica afacere cu prepelite???

Răspuns la discuția alcool la volan
vreau sa specific ca, caziuerul nu este patat la etilotest am avut 0.60 si la sange 1.25 am vreo sansa sa scap decat cu o amenda?faraanularea permisulu
doamna avocat trebuie sami angajez neaparat un avocat sau ar fi bun si unul din oficiu??
am uitat sa specific ca am cazieru curat....
Discuție alcool la volan
am shi yo o nelamurire...am fost prins k 0.60 la echilotest....la sange am avut 1.25 nu am solicitat si a2a proba de sange....ce sanse am sa scap decat cu o amenda....fara anularea permisului??:-s