avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Reclamatie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Reclamatie

Am masina într-un service de aproape 2 luni de zile au plimbat-o pe la toate service-urile din oras și nu iau dat de cap la ora actuala e dusa prin bucuresti numi dau alte detalii despre situația mașinii.singurele acte care mi le-au dat e un deviz de manopera care ca timp a durat 17 ore dar in realitate a stat aproape o luna la servisul respectiv și in rest au plimbat-o de la un mecanic la altu.cum mati sfătui sa procedez?la ce autorități as putea depune o plângere?
Cel mai recent răspuns: florin_cl , utilizator 07:51, 15 Iunie 2018
Initial sesizati oficial autoritatea pentru protectia consumatorului
Incercati sa introduceti vehiculul pentru diagnoza si reparatii la service autorizat marca respectiva sau direct la dealer
Ideia e ca masina e Dusa la bucuresti de luni i-am contactat telefonic mai toată săptămâna ieri de exemplu la telefon mi sa spus ca azi așteaptă o diagnoza și când i-am întrebat de servisul respectiv din bucuresti nu mi-au dat niciun detaliu...masina e de luni in bucuresti și nu sa făcut absolut nimic la ea și ezita să-mi dea detalii la servisul care se afla

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in luma aprilie am vandut o masina sh unui client. ... yxzxzy yxzxzy Buna ziua! In luma aprilie am vandut o masina SH unui client. In calitate de dealer autorizat am emis factura si certificat de garantie 12 luni. Clientul a ... (vezi toată discuția)
Probleme dupa revizia auto obligatorie Vulturudac Vulturudac probleme dupa revizia auto obligatorie la masina noua de 2 ani,8000 km dupa revizie a disparut autocolant cu date identificare motor de sub capota ... (vezi toată discuția)
Drepturi impotriva service-ului auto DDavid DDavid Buna ziua As dori daca se poate informatii asupra drepturilor mele si ce posibilitati am ca sa imi recuperez masina Povestea este ca am gasit un motor de ... (vezi toată discuția)