Buna ziua
As dori daca se poate informatii asupra drepturilor mele si ce posibilitati am ca sa imi recuperez masina
Povestea este ca am gasit un motor de vanzare la un pret acceptabil pentru mine, am discutat despre conditii si tot stabilind ca suma 800 de euro pentru inlocuiurea motorului cu anexe .Am dat masina la servis iar 2 luni mai tarziu mi se cer 2000 de euro nejusticat ( 1500 euro piese + 500 de euro manopera ) desi in acest interval am fost nevoit sa achit alte piese in valoare de inca aproximativ 500 de euro .
In acest moment sunt fortat sa achit acesti bani pentru a imi ridica masina din servis si amenintat ca daca nu platesc pana in 31 dec imi va fi masina demontata si vanduta ca piese pentru recuperarea banilor
Tin sa mentionez ca nu am primit nici un deviz sau act la predarea masini in servis , au zis ca il fac mai tarziu si nu am nici o hartie la mana nu am semnat nimic
Pentru legala solutionare referitor la documentele obligatorii de intocmit la introducere auto in service,sesizati oficial comisariatul garzii financiare
Am vb si la protectia cumparatorului o sa intreb si la garda ..ideia este ca nu cred ca asta ma ajuta pe mine in nici un fel .. ei au sa faca control o sa constate ....si o sa dea amenda ..dar nu cred ca am eu cum sa recuperez masina ...