avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Drepturi impotriva service-ului auto
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Drepturi impotriva service-ului auto

Buna ziua
As dori daca se poate informatii asupra drepturilor mele si ce posibilitati am ca sa imi recuperez masina
Povestea este ca am gasit un motor de vanzare la un pret acceptabil pentru mine, am discutat despre conditii si tot stabilind ca suma 800 de euro pentru inlocuiurea motorului cu anexe .Am dat masina la servis iar 2 luni mai tarziu mi se cer 2000 de euro nejusticat ( 1500 euro piese + 500 de euro manopera ) desi in acest interval am fost nevoit sa achit alte piese in valoare de inca aproximativ 500 de euro .
In acest moment sunt fortat sa achit acesti bani pentru a imi ridica masina din servis si amenintat ca daca nu platesc pana in 31 dec imi va fi masina demontata si vanduta ca piese pentru recuperarea banilor
Tin sa mentionez ca nu am primit nici un deviz sau act la predarea masini in servis , au zis ca il fac mai tarziu si nu am nici o hartie la mana nu am semnat nimic
Cel mai recent răspuns: DDavid , utilizator 19:28, 30 Octombrie 2013
Pentru legala solutionare referitor la documentele obligatorii de intocmit la introducere auto in service,sesizati oficial comisariatul garzii financiare
Am vb si la protectia cumparatorului o sa intreb si la garda ..ideia este ca nu cred ca asta ma ajuta pe mine in nici un fel .. ei au sa faca control o sa constate ....si o sa dea amenda ..dar nu cred ca am eu cum sa recuperez masina ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, marius g mă numesc din bârlad, o întrebare am și ... haschy76 haschy76 Buna ziua, Marius G mă numesc din Bârlad, o întrebare am și eu daca poate ajuta sau îndruma ce sa fac. Am apelat la un prieten ce lucrează ca ... (vezi toată discuția)
Servis auto imi da contract fals pe manopera. anonim456 anonim456 Buna ziua, sunt intre situatie foarte disperata si imi vine sa inebunesc cum am fost jefuit de un servis auto din bucuresti. Problema e putin cam ... (vezi toată discuția)
Probleme casco...cum sa le abordez?..piese originale sau turcisme mkt mkt Buna ziua, povestea mea incepe asa... 5 ianuarie 2012 ... sunt implicat intr-un accident rutier (l-am lovit pe cel din fata mea), cu urmarile..masina lui ... (vezi toată discuția)