avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Servis auto imi da contract fals pe manopera.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Servis auto imi da contract fals pe manopera.

Buna ziua,
sunt intre situatie foarte disperata si imi vine sa inebunesc cum am fost jefuit de un servis auto din bucuresti.

Problema e putin cam delicata:

Am fost la un servis auto din bucuresti pe soseaua giurgiului pentru a schimba distributia toata, filtre si ulei la o masina pe care nu o detin, adica nu este a me-a prin contract dar care urma sa o cumpar, si mi-a luat 1500ron dupa care cu chiu cu vai ruganduma zile la rand de acel servis, dupa ce am scos masina sa-mi de-a si acel contract, garatie la schimbarea pieselor comandate, etc

Intrun final mi-a dat o foaie alba cu titlu: SCHIMBAT DISTRIBUIE, ULEI SI FILTRE o semnatura si o stampila, dar binenteles nui deajuns, cu alti oameni de la alte servisuri am vorbit si au spus ca acel document este fals nu este standard sau legal si ca omite sa faca precizare la garantia manoperei si pieselor etc.


Intradevar am comparat modele de pe internet si la alte servisuri de cum trebuie sa arate o factura si intradevar am ajuns la la certitudinea finala ca am fost pacalit si ca mi-sa dat o factura falsa unde manopera si lucrarea dar si schimbul celor piese nu poate fi garantat prin acea factura ce-a ce este ilegal.

Acum situatia este cam complexa pentru ca tot ce am legatura cu aceasta masina este deacat asigurarea auto pe numele meu dar pe masina respectiva plus aceasta factura falsa care iarasi e pe numele meu si deci pot dovedi ca am facut eu plata.

Tot ce vreau este sa recuperezi banii, adica 1500ron care am fost pacalit de acest servis auto pe cai legale desi apeland la acel servis si intrebandul dece mi-a dat o factura falsa si dece ni garanteaza manopera, tot ce am primit ca raspuns in schimb a fost o injuratura si am fost dat afara din servis desi m-am comportat cat se poate de pasnic, in timp ce sunt victima unui contract si pacalit de 1500ron!


Ultima modificare: Luni, 7 August 2017
anonim456, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:41, 8 August 2017
In baza documentului emis de catre service-ul auto depuneti sesizare oficiala la autoritatea pentru protectia consumatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, marius g mă numesc din bârlad, o întrebare am și ... haschy76 haschy76 Buna ziua, Marius G mă numesc din Bârlad, o întrebare am și eu daca poate ajuta sau îndruma ce sa fac. Am apelat la un prieten ce lucrează ca ... (vezi toată discuția)
Incerc sa evit o inselaciune cu un service auto ilucris ilucris Acum 3 sapatamani mi s-a stricat masina (cutia de viteze) iar mecanicul unde merg de obicei nu a reusit sa o repare cu un schimb de ulei, filtre si ... (vezi toată discuția)
Cum pot preveni furt/inlocuiri de piese auto Vulturudac Vulturudac cum pot preveni furt/inlocuiri de piese noi cu altele uzate in service reprezentanta cu ocazia reviziei anuale obligatorii la o masina noua? (vezi toată discuția)