avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Activitate katalin_simplu

Activitate katalin_simplu

nu exista nini-un bun cumparat pe numele ei, doar eu am avut un teren agricol in valoare de 3000 lei, pe care lam vandut
buna ziua, am facut un imprumut in timpul casatoriei dar de fapt noi eram despartiti, acum vrem sa divortam legal, ea nu a semnat nici-un contract, eu am sa recunosc in instanta ca acest credit lam folosit in interes personal. ea poate fii urmarita de creditori?
va multumesc.
eu sunt restant la acest credit, dosarul este trimis la juristi banci.
buna ziua, sunt casatorit cu ea din 2007 in vara lui 2008 am hotart sa divortam in fapt suntem casatoriti si acuma in acte, dar eu am facut un imprumut la banca in toamna lui 2008 la care sunt titular, ea nu a semnat absolut nimic. ea a gasit in cutia de scrisori o notificare ca trebuia sa plateasca o anumita suma, ea vrea acuma sa divortam eu sunt de acord sa imi asum acest credit si debit la care am beneficiat numai eu.
Asupra cereri introduse de np x xxxxxxx privind intabularea sau inscrierea provizorie, si in baza documentelor atasate: - act notarial nr,xxxxxx emis de bnp xxxxx : vazand referatul asistentului-registrator, in sensul ca nu exista piedici la inscriere, fiind indeplinite conditiile prevazute in legea 7/1996 republic ata. dispune admiterea cereri cu privire la : -imobilul cu nr cadastral xxx ,inscris in cartea funciara xxxxx ( provenita din cartea funciara de pe hartie cu nr xxx / xxxxxx avand propietarii: EU in cota de 1/1 de sub b.1; -se intabuleaza dreptul de propietate cumparare mod dobandire conventie in cota 1/1 de sub b.1 asupra a1 in favoarea : noului propietar necasatorita , sub b/2 din cartea funciara xxxxx (provenita din cartea funciara de pe hartie cu nr xxx)
si cum sa le numim camatari jepcari hoti ? inseamna ca le tineti partea?! nu trebuia sa inteleaga si omul despre ce este vb? ca doar nu da numele real al banci sau firmei de recuperare..........
terenul a fost cumparat cand aveam deja creditele....cand te duci la banca sa pui ipoteca pe un teren extravilan arabil ti se spune ca nu se poate ca nare valoare.( ca su se poate construi pe el )..
am lu-at legatura cu un avocat si mia spus........ Cumparatorul este aparat de registrul si daca creditorul n-a facut nici-o proprirea inainte, este titular fara amenintare. alti spun ca se poate alti ca nu.

cumparatorul este o verisoara, care are buletinul pe adresa mea si poarta si numele de fam. cam nasol.....
terenul este in judetul Ialomita si este EXTRAVILAN ARABIL cu o suprafata de 1188 mp si lam cumparat in 2008 cu 5000 roni