avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ratele o povara daca sunt cu dobanda variabila...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ratele o povara daca sunt cu dobanda variabila...

salutare, am vandut un teren extravilan arabil in valoare de 2000 ron. eu am niste credite de nevoi personale fara garanti sau ipoteca in valoare totala de cam 50.000 roni. salariu meu este 1700 iar ratele de 1.350,am incercat sa le refinantez si altele... sa am doar un credit dar nu ma incadrez in salariul de 1700 (trebuia 1900 sa pot sa refinantez#-o si RATA ERA DE 900 RON=D>)...sincer ma-m tot saturat sa ma rog de ei sa gasim o solutie sa platesc mai putin....eu daca numai platesc peste 3-6-9 luni banca poate sa invoce legea pauliana la teren.. terenul a fost vandut la o cunostinta. va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: katalin_simplu , utilizator 12:08, 19 Februarie 2011
teoretic, da. o vor face insa doar daca in realitate terenul valoreaza mult mai mult, pt 2000, nu face nimeni asta.
terenul este in judetul Ialomita si este EXTRAVILAN ARABIL cu o suprafata de 1188 mp si lam cumparat in 2008 cu 5000 roni
Ar fi admisibila, doar dacă se dovedește si frauda cumpărătorului.
cumparatorul este o verisoara, care are buletinul pe adresa mea si poarta si numele de fam. cam nasol.....
am lu-at legatura cu un avocat si mia spus........ Cumparatorul este aparat de registrul si daca creditorul n-a facut nici-o proprirea inainte, este titular fara amenintare. alti spun ca se poate alti ca nu.

Alte discuții în legătură

Ajutor descifrare acte teren alexandrer alexandrer Buna seara! Voiam sa cumparam un teren, am fost, am vazut si ne-am pus de acord. In seara aceasta am primit de la notar o varianta a promisiunii bilaterale ... (vezi toată discuția)
Drept de preempțiune - teren extravilan - arabil bună ziua, ... sebastianflaviu sebastianflaviu Drept de preempțiune - teren extravilan - arabil Bună ziua, Aș dori să știu dacă dreptul de preempțiune se mai aplică și în 2023. Sau mai ... (vezi toată discuția)
Credit cu ipoteca pe teren tanasieadriana tanasieadriana Mai revin cu o intrebare :se poate face credit de refinantare cu ipoteca pe un teren extravilan? (vezi toată discuția)