avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imi asum acest imprumut in cazul unui dovort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imi asum acest imprumut in cazul unui dovort

buna ziua, am facut un imprumut in timpul casatoriei dar de fapt noi eram despartiti, acum vrem sa divortam legal, ea nu a semnat nici-un contract, eu am sa recunosc in instanta ca acest credit lam folosit in interes personal. ea poate fii urmarita de creditori?
va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 22 Iunie 2012
katalin_simplu, utilizator
Cel mai recent răspuns: katalin_simplu , utilizator 15:35, 22 Iunie 2012
Nu. Dvs. veti avea obligatia de a plati creditul.
Doar daca in Instanta creditorul va reusi sa demonstreze ca imprumutul a fost folosit peentru indeplinirea nevoilor obisnuite ale casniciei, acel contract de credit poate fi considerat comun.
nu exista nini-un bun cumparat pe numele ei, doar eu am avut un teren agricol in valoare de 3000 lei, pe care lam vandut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ica662000 ica662000 Buna seara, Am o intrebare si anume; Acum 6 ani am facut un credit de nevoi personale cu buletinul fara garantii..In primii 2 ani am platit ratele dupa care ... (vezi toată discuția)
Partaj neaguionelaloredana neaguionelaloredana Am divortat de sotul meu in 2008.In timpul casatoriei am contractat 2 credite bancare,iar dupa terminarea divortului lam dat in judecata pentru a prelua si el ... (vezi toată discuția)
Am sanse?- partaj MihaiNiky MihaiNiky Am divortat acum 3 ani si mi-a fost incredintat copilul pt ca mama lui este plecata in Portugalia de ceva timp. As putea sa deschid partaj dupa atata timp? ... (vezi toată discuția)