Am si eu o problema.Locuiesc la parter ,iar vecina de la etj 1, deasupra apartamentului meu are un caine ,sau ma rog, mai multi caini in locatie.Deja simt uneori ca nu mai rezist sa stau in casa de latratul cainilor.Nu am vrut sa fac nicio reclamatie, dar azi m-am hotarat sa fac una deoarece am fost inundata de vecina din nou pt a nu stiu cata oara.Si bineinteles ca nu a recunoscut desi cand am urcat la ea era totul ud pe jos, si pe langa toate astea aproape ca m-au muscat cainii.Indrumati-ma va rog unde as putea nota o astfel de reclamatie.Nu vreau la asociatia de locatari pt ca ''ei nu se ocupa cu asa ceva''!
Mutumesc anticipat.
Am nevoie de o informatie daca ma puteti ajuta...am si eu cateva actiuni la banca Raiffeisen...preluate de la Banca Agricola.Unde m-as putea interesa mai exact pt vinderea acestor actiuni?La banca am fost dar nu m-au ajutat cu nimic.Multumesc anticipat.
Eu am platit taxa in noiembrie 2010, am toate documentele doveditoare,iar legat de localitatea am inmatriculat masina in Oradea, domiciliul il am tot in Oradea.Sincer sunt foarte curioasa sa vad daca voi reusi sa primesc suma respectiva inapoi:)
Buna, eu sunt din Oradea, sa inteleg ca e posibil sa mi se restituie taxa care am achitat-o in 2010?Si inca ceva, nu stiu daca am inteles eu corect, doar in anumite orase e posibil?Mersiii!