va multumesc pentru raspuns, am avut nenumarate discutii cu el , degeaba , el fiind proprietarul casei crede ca toata lumea trebuie sa execute ceia ce doreste dumnealui , de 8 ani tot discut cu el si nici un rezultat pozitiv din-contra lucrurile au devenit mult mai grave, singura solutie este acesta pe care mi-o spuneti dumneavoastra si la care m-am gandit si eu , chiar daca imi este greu sa renunt la tot ce am investit aici , tot la schimbarea locuintei ajung, si totusi daca el cuntinua sa anunte autoritatile de care vorbeste si ma ameninta intruna eu ce trebuie sa fac ?
Multumesc inca o data - multa sanatate
Buna ziua,
locuiesc cu parintii de cand m-am insurat , ca orce om normal la cap mi-sa parut a fi mai simplu sa locuiesc cu dansii casa fiind destul de mare , am inceput sa investesc si sa renovez , chiar si in prezent investesc in continuare , cheltuielile casei le-am tinut eu si sotia chiar si intretinerea parintilor , cu mare risc sotia mi-a daruit un copil , un baietel chiar la inceputul casatoriei noastre , copil pe care il iubim mai mult decat orce pe lume , copil care pentru noi insemna viata iubire MINUNE, pana in prezent am facut tot ce era omenesc posibil ca acest copil sa aiba conditii bune de trai , educatie , plimbari, tot ce tine de o dezvoltare sanatoasa si armonioasa a unui copil , problema vine din partea tatalui meu care : de 8 ani ne hartuieste ne insulta iar acum se foloseste de copil ca sa se razbune , nu a placut-o niciodata pe sotia mea , chiar de la inceputul casatoriei o insulta folosind expresii pe care eu nu-mi permit sa le reproduc aici , a sarit la ea la batae , a venit in mijlocul noptii sa ne scoata cu tot cu copil afara din casa ne santaja spunandu-ne ca daca nu-l intretinem ne da afara din casa si multe alte nenorociri, am tacut pana acum considerand in primul rand ca sunt parintii mei iar in al doilea rand nu mi-sa parut corect sa plec cu chirie pentru ca am investit in casa in care am copilarit bani multi si munca. In ultimii doi ani am hotarat cu sotia sa nu mai scot copilul in curte la joaca pentru ca il injura tot timpul bunicul lui la batut la scuipat , si asta doar pentru ca nu i-a spus saru-t mana tataie, am considerat ca e mult mai bine pentru dezvoltarea lui sa mearga in parc la pescuit cu mine , diverse alte plimbari unde sa intaneasca copii , sa fie liber , sa nu auda fel si fel de insulte ( AM PROCEDAT CORECT ? ) va intreb acest lucru pentru ca acum o saptamana tatal meu a anuntat protectia copilului pe motiv ca nu scot copulul in curte ,si m-am trezit cu doua doamne la usa cerandu-mi explicatii. Eu pot dovedi ca acest copil este bine ingrijit , educat , plimbat , etc. Doamnele au inteles cam cum stau lucrurile si au plecat DAR tatal meu ma ameninta in continuare spunandu-mi ca va anunta toate autoritatile existente . Nu imi este frica, dar m-am saturat , cedam psihic , nu mai suport atata hartuire batjocora si denigrare . Va rog din suflet sa-mi dati un sfat , ce pot sa fac cui sa ma adresez, pentru cei ca noi nu exista protectie. Imi cer scuze pentru povestea mea foarte lunga, eu sper insa ca cineva sa o citeasca cu atentie si sa-mi dea un sfat
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri , asta inseamna ca s-a terminat ? ma voi duce sa depun dovada ca am platit amenda si nu stiam ce sa fac sa intreb acolo , am voie ,oare imi poate arata alb pe negru ? :( de aceia m-am gandit sa cer un sfat si o lamurire aici , pt ca am trait un cosmar nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu pentru ca am fost 2 minut prost , dar asta este degeaba regret din suflet degeaba explic eu ca nu am avut intentii rele - legea e lege, si sa dea dumnezeu sa se fi terminat
Inca o intrebare : amenda administrativa v-a aparea in cazier ? as-i putea de exemplu sa fac o facultate la DREPT sau sa lucrez in domeniu
Am primit de curand o amenda pentru : art.20 C.p, rap.la art.215 al.1,2,3 C.p / art.290 C.p , art.290 C.p , art.26 C.p rap.la art.291 C.p si art.26 C.p rap. la art.215 al.1,2,3 C.p toate cu aplic. art 33 lit.a ( hotarare luata de dl.Procuror )
Eu stiu ca am fost invinuit in doua dosare 1.tentativa( al meu ) , 2.complice ( in dosarul altcuiva fara nici o legatura cu tentativa ), ACESTE ARTICOLE CUPRIN AMBELE DOSARE ? pe EXTRASUL de la financiar este trecut doar un numar de dosar ( faptele au fost comise in acelasi moment aceiasi data ) Va rog din suflet sa-mi interpretati aceste articole cat mai pe intelesul unui om de rand .
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri si a-si dori daca se poate sa-mi mai raspundeti la o intrebare :
Colegul care a luat creditul mai are 1 an si 6 luni de platit la acel credit adica undeva in jur de 90 milioane lei vechi .Daca plateste acest rest de bani mai repede NE AJUTA CU CEVA ?adica pana cand se hotaraste domnul procuror daca ne trimite sau nu in judecata .ESTE POSIBIL SA NU NE MAI TRIMITA IN JUDECATA ?sau macar avem siguranta ca primim pedeapsa cu suspendare? Am uitat sa mentionez in primul mesaj ca pe adeverinte nu am modificat decat salariul si am semnat in locul sefului , restul adica adresa ,datele, firma unde lucram , domiciliul nostru toate au fost adevarate . Cum putem sa demonstram ca nu am fost rau intentionati ce argumente mai putem aduce pe langa platirea restului de 90 de milioane lei vechi care au mai ramas ?
am recunoscut faptele prin declaratiile de la politie, dosarele sunt inca la procuror, nu ne-a trimis inca in judecata ( sunt sanse sa nu ne trimita in judecata ? ):(
daca sunt acuzat in doua dosare care in momentul de fata sunt inca la procuror pot beneficia de legea 202/2010 ? sunt acuzat in dosarul meu de tentativa de inselaciune si fals si in dosarul unui coleg de inselaciune si uz de fals ( complice ). Am vrut sa iau un credit cu adeverinta modificata la salariu nu am mai luat creditul pt ca am fost prins in flagrant insa colegul a luat acel credit pe care l-a platit pana acum regulat mai avand 1 an jumatate de platit ( creditul a fost de 5000 euro ) Creditul colegului a fost acordat datorita adeverintei modificate de mine de aceia am fost acuzat si in dosarul lui . Am recunoscut de la bun inceput toata fapta . Ce se poate intampla in continuare ( va rog sa-mi raspundeti sincer ! ce ma asteapta o sa fiu arestat ? fapta s-a comis in anul 2006 )