avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Activitate erikaiacob

Activitate erikaiacob

Buna ziua.
As avea si eu o nelamurire.
Vreau sa infiinteZ un PFA in care obiectul principal de activitate este prestari servicii.
Intrebarea este : cat este de legal sa folosesc alt nume (la crearea unui site de exemplu) si nu cel de ............PFA ?
La publicitate ma refer in general ......
Sau ce trebuie sa fac sa pot folosi alt nume la site?
Va multumesc.
Buna ziua. In luna octombrie a anului trecut fratele meu a avut un accident auto, soldat cu o victima si parasind locul accidentului. Ne-am prezentat la politie dupa cca.5 ore de la producerea accidentului, impreuna cu avocatul. A fost imediat retinut si mai apoi arestat pana la recurs. I s-a retinut permisul de conducere in vederea anularii, eliberandu-i o dovada fara valabilitate. Am cerut sa se faca expertiza, dar victima stiind ca accidentul a fost produs din vina lui in cea mai mare parte, doreste sa isi retraga plangerea penala cu conditia ca noi sa nu mai cerem expertiza.
Intrebarea mea este : daca isi retrage plangerea si nu mai are nici un fel de pretentie, va mai fi judecat pentru parasirea locului accidentului si va trebui sa astepte 1 an de la pronuntarea sentintei definitive pentru a obtine un nou permis de conducere?
sau daca poate conduce legal pe drumurile publice din romania cu permis de conducere obtinut in alta tara. Ungaria, de exemplu?
Va multumesc.