avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Utilizare nume . . . . legal ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Utilizare nume . . . . legal ?

Buna ziua.
As avea si eu o nelamurire.
Vreau sa infiinteZ un PFA in care obiectul principal de activitate este prestari servicii.
Intrebarea este : cat este de legal sa folosesc alt nume (la crearea unui site de exemplu) si nu cel de ............PFA ?
La publicitate ma refer in general ......
Sau ce trebuie sa fac sa pot folosi alt nume la site?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Incadrare cod caen publicitate online ivcostin ivcostin Bună ziua. Vreau să îmi fac un site cu anunțuri publicitare și ulterior să scot și un ziar cu aceste anunțuri. Am ales să devin ... (vezi toată discuția)
Cod caen servicii web asdre asdre Vreau sa infiintez o firma care sa vanda servicii web,si anume un site de dating pentru care userii trebuie sa plateasca sa se inregistreze.Site-ul va fi ... (vezi toată discuția)
Taxe si alte obligatii legale pentru website de comert online Iulian81 Iulian81 Salutare! As vrea sa stiu si eu va rog frumos daca site-urile ce realizeaza fapte de comert, mai precis vanzarea unor servicii catre clienti online este ... (vezi toată discuția)