Salutare! As vrea sa stiu si eu va rog frumos daca site-urile ce realizeaza fapte de comert, mai precis vanzarea unor servicii catre clienti online este necesar sa fie inregistrate la Camera de comert ca societati sau ceva, ori trebuie inscrise macar la centrele de taxe si impozite. Banuiesc ca profitul obligatoriu trebuie impozitat nu ?
Nu prea gasesc date sau legi privitoare la comertul online in Romania...
Da faceti-va o firma cu codul caen corespunzator comercializarii unor produse sau prestarii unor servicii, ca activitate principala si cu alte activitati secundare, faceti site-ul care va fi proprietatea firmei si spor la lucru. Pentru firma trebuia sa mergeti la registrul comertului.Succes.
Site-urile nu au capacitate de folosinta sau altceva sa "realizeze fapte de comert". In functie de specificul serviciilor pe care doriti sa le presteze prin intermediul Internetului, puteti sa faceti un PFA / SRL. Intrebarea este ce servicii / produse oferiti.
Cod caen
lavender
Buna ziua,
Am un site de publicitate online (bannere, text, popup,, etc...) gen AdBrite / Google AdWords (piata de anunturi). Si ma intereseaza ce obiect de ... (vezi toată discuția)