avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters185852

Activitate ContSters185852

rexone a scris:

ba da! te incurajez: invata si noile coduri, repeta si limba straina, pregateste bine si mica reforma!!!:tooth:
iti fac o galerie......cu majorete!
rexone a scris:

salutare!
am vazut si eu ce ziceti de noile coduri...nu stiu de ce, dar vad ca toti v-ati hotarat ca vreti inm....:-/ (cred ca stiu, dar nu vreau 2 ani de studentie cu bursa X-()
Neata!
Rexone, eu una nu m-am razgandit, nu as mai sta nici moarta in Bucuresti 2 ani de zile. Am unde sta,a sta nu e problema, dar oricum, bursa de auditor e mica, mult mai mica decat salarul meu de bugetar la spital......si chiar nu merita. Nu vreau sa ajung muritoare de foame.....
Si inca ceva.....eu una chiar nu cred ca se va da din noile Coduri. Practca judiciara nu va fi pe ele. In aceste conditii ce spete sa dea? Chiar nu cred ca se va da din noile Coduri
Evaluarea la nivel maxim a salarului -calificativ "foarte bine" atrage obligatoriu NIVELUL MAXIM AL SALARULUI? Ma intereseaza textul legal care prevede obligativitatea acordarii maximului la saar din grila pentru bugetari, daca ma poate ajuta cineva. Multumesc
Răspuns la discuția ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
camicris a scris:

pai ...v-am spus eu ca asa se va intampla...ascultati de un "cal batran" si greu incercat in multe lupte
am fost consilierul unui deputat timp de 3 ani de zile si cam stiu cum se invart lucrurile acolo sus...nu primesti nimic, daca nu dai la schimb
pesemne nu s-au inteles la "negocieri":D

chiar daca vi se pare de neacceptat ...luati in calcul si INM-ul....oricum vor scurta perioada de cursuri ...ca nu mai au bani...va ganditi ca sunteti in armata:P
Cu cat se va scurta perioada?
Sincer......eu nu as mai putea sa ma obisnuiesc si sa stau in Bucuresti 2 ani de zile.....:sorry:.....asa ca in functie de conditii....perioada, salar, etc, poate m-as reorienta spre INM
camicris a scris:

fluturas1980 a scris:

davegahan a scris:

De aia m-am si inscris.
Ca sa ma fortez sa nu fac pauza totala.
Stiam ca n-o sa am chef sa invat asa cum invat pt. cel direct pe post dar a fost mai bine decat deloc. Nu-mi pare rau ca m-am dus.
Imi pare in schimb rau ca nu am invatat.
Doar de curiozitate, cate puncte ai facut? Mie nu mi s-au parut deloc grele subiectele, dar la INM nu ma duc. Nu ai am chef acum sa stau 2 ani prin Bucuresti iar apoi repartitie pe cine stie pe unde. Prefer sa dau examen la magistratura.

dar ce vei face daca vor uniformiza admiterea....examen comun si apoi INM 6 luni - 1 an dupa care diferentiere in fct. de vechime.?????eu asa cred ca va fi sistemul....
eu voi lua in calcul si INM-ul din august...
si ca sa ma "plang" pentru a da satisfactie unora:P(care oricum nu stiu ce inseamna)...eu trebuie sa intru anul acesta....dupa un serviciu de 9 ore si copil mic dupa....nu cred ca mai am vreo sansa....
pe mine nu ma deranjeaza ca mai fac scoala in plus...ar fi bine daca bursa ar fi mai la nivelul nevoilor sociale...in rest ca voi fi stagiar(desi am peste 5 ani vechime si nu la fabrica de biscuiti)...ca voi da examen de capacitate...sincer nu ma mai complic gandindu-ma la asta.
trebuie sa intru in sistem ...

Sa inteleg ca renunti la magistratura si dai la INM?
MC74 a scris:

DAVEGAHAN,saptamana viitoare aflam sigur daca se da sau nu ex direct pe post in martie.Oricum e bine ca te-ai dus la ex pt INM,Iti va fi mai usor de facut materia pt urmatorul concurs.
Macar exista cea mai mica sansa sa se organizeze examen in martie? Macar o sansa cat de mica.....
davegahan a scris:

De aia m-am si inscris.
Ca sa ma fortez sa nu fac pauza totala.
Stiam ca n-o sa am chef sa invat asa cum invat pt. cel direct pe post dar a fost mai bine decat deloc. Nu-mi pare rau ca m-am dus.
Imi pare in schimb rau ca nu am invatat.
Doar de curiozitate, cate puncte ai facut? Mie nu mi s-au parut deloc grele subiectele, dar la INM nu ma duc. Nu ai am chef acum sa stau 2 ani prin Bucuresti iar apoi repartitie pe cine stie pe unde. Prefer sa dau examen la magistratura.
MedEx a scris:

Grila:
Actul de ratificare:
a) inlatura ineficacitatea actului juridic incheiat cu depasirea imputernicirii de a reprezenta;
b) este un contract unilateral;
c) produce efecte retroactive.

O zi buna tuturor, fara energiii distribuite in directii nepotrivite!:D
a si c
MedEx a scris:

Pentru cei interesati de proiectele legislative concepute de Ministerul de Justitiei mergeti direct la sursa pe pagina Ministerului de Justitie, in stanga aveti Proiecte de acte normative aflate in dezbatere iar pe data de 6 decembrie a fost dat publicitatii si proiectul de Lege pentru redistribuirea resurselor umane în sistemul judiciar prin desfiinţarea instanţelor şi parchetelor care nu funcţionează sau care au un volum redus de activitate . Tot acolo veti observa ca la data de 13 decembrie a fost dat publicitatii si proiectul de Lege pentru instituirea unei măsuri referitoare la admiterea în magistratură în perioada 2010-2011. Apropo nu scrie nimic de noi cei cu vechime, in proiect!

Asta e semna bun sau rau? Inseamna ca va ramane - teoretic- aceeasi modalitate de admitere?
avM a scris:

Si eu am gresit intrebarea cu delegarea procurorului de la locala la judet.

De aceea insist cu intrebarea daca JUDECATORUL de la judecatorie poate in situatii de exceptie sa fie delegat la tribunal.

Legile sunt facute aiurea pt ca nu s-au obosit alesii prin Parlament
Sa vedeti voi noile coduri cum sunt redactate...Nu stiu cati oameni lucizi la cap s-ar baga pe un examen dupa noile coduri in toamna in conditiile in care vor da ei rezolvari cum vor crede de cuvinta, stiind ca nu putem contesta rezolvarea subiectelor cu decizii ale IC PE NOILE MODIFICARI.
De asta mi-e atata de groaza ca daca vom da dupa noile coduri........nu prea vom avea sanse sa luam un astfel de examen