avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... maxim la salar pentru salariatul evaluat cu \"foarte ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

maxim la salar pentru salariatul evaluat cu "foarte bine"??????

Evaluarea la nivel maxim a salarului -calificativ "foarte bine" atrage obligatoriu NIVELUL MAXIM AL SALARULUI? Ma intereseaza textul legal care prevede obligativitatea acordarii maximului la saar din grila pentru bugetari, daca ma poate ajuta cineva. Multumesc

Alte discuții în legătură

Diferente salarizare iuliana_rosca iuliana_rosca Buna ziua. Va rog sa/mi spuneti daca in aceeasi institutie bugetara pe acelasi grad de salarizare, la aceiasi functie pot exista diferente la salariile ... (vezi toată discuția)
Evaluarea personalului alexix alexix buna ziua, am o intrebare lucrez intr-o institutie sanitara si as vrea sa stiu avand in vedere conditiile de austeritate, mai este necesar sa se faca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! m-am intors din cic la vechiul loc de munca. firma ... Maya04 Maya04 Buna ziua! M-am intors din CIC la vechiul loc de munca. Firma are o grila de salarizare publica pentru angajati, care se actualizeaza anual, mentinand ... (vezi toată discuția)