Buna ziua,
Ma puteti ajuta, va rog, cu noua lege privind drepturile si obligatiile magazinelor on-line in ceea ce priveste returul produselor catre persoane fizice, dar si juridice?
Stiu ca in cazul in care cumparatorul este persoana juridica sunt alte conditii, dar nu le cunosc.
Buna ziua,
Am o locuinta pe numele meu si intentionez sa o vand pentru a-mi achizitiona alta prin programul Prima Casa,numai ca pe viitorul credit ar aparea ca si codebitor prietenul meu.As vrea sa stiu daca,in acest caz,el ar deveni coproprietar asupra apartamentului nou si,de asemenea, ce drepturi are asupra noii locuinte.
Multumesc.
Buna ziua ! Locuiesc impreuna cu prietenul meu si avem un copil .Relatia nu mai merge si as vrea sa ne despartim,dar el nu paraseste locuinta care este proprietatea mea sub pretextul ca vrea sa stea langa copil.Mentionez ca adresa din buletinul lui este cea unde locuim,eu luandu-l in spatiu acum vreo 3 ani.Nu mi se pare ca mediul in care imi creste baietelul este unul sanatos,tatal lui nu se implica in cresterea propriului fiu asa cum ar trebui ,prin urmare cel mai potrivit ar fi sa plece.Cum ar trebui sa procedez ?Multumesc.