avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur produse on-line
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur produse on-line

Buna ziua,
Ma puteti ajuta, va rog, cu noua lege privind drepturile si obligatiile magazinelor on-line in ceea ce priveste returul produselor catre persoane fizice, dar si juridice?
Stiu ca in cazul in care cumparatorul este persoana juridica sunt alte conditii, dar nu le cunosc.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 17:23, 17 Iulie 2014
Banuiesc ca va referiti la OUG 34/2014:
[ link extern ]

De dispozitiile acestei ordonante beneficiaza doar persoanele fizice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este actul normativ care reglementeaza cumpararea produselor online Pilu Pilu Buna seara, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna care este actul normativ care reglementeaza cumpararea produselor online. Am cautat pe ... (vezi toată discuția)
Intrebare - de ce doar persoanele fizice pot returna produse comandate online? elap211977 elap211977 Buna ziua Am cumparat de la un magazin on-line un aparat foto. Pe site-ul acestui magazin se precizeaza ca am dreptul ca si cumparator dreptul de a face ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am achizitionat de la magazinul kenvelo o camasa ... roxana ionescu roxana ionescu Buna seara. Am achizitionat de la magazinul Kenvelo o camasa de dama pt.a o face cadou. Masura nu a fost buna si m-am dus in aceeasi zi sa o schimb. Nu avea ... (vezi toată discuția)