avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara. Am achizitionat de la magazinul Kenvelo o ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara. Am achizitionat de la magazinul Kenvelo o camasa ...

Buna seara.
Am achizitionat de la magazinul Kenvelo o camasa de dama pt.a o face cadou.
Masura nu a fost buna si m-am dus in aceeasi zi sa o schimb. Nu avea masura dorita si am cerut returnarea banilor. Am fost refuzata, spunandu-mi sa-mi aleg un alt produs de aceeasi valoare. Pot sa faca asa ceva?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:54, 24 Decembrie 2024
7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
sigur ca da. si chiar faptul ca v-a pus la dispoziție alternativa cumpărării altui produs e o facilitate comerciala. daca ar fi aplicat abrupt legea, at fi ramas cu produsul cumpărat. posibilitatea acestor răzgândiri e prevăzută doar pentru comerțul online
Putea să verifice dacă alt Kenvelo are măsură de care aveați nevoie Dvs și să vă direcționeze către acel magazin.
Nu-i adevarat. orice produs poate fi returnat in limita zilelor prevazute de lege;
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimate/a @anatiti , aveti amabilitatea sa postati prevederea legala care spune ca exista un numar de zile in care poti returna un produs cumparat din magazin , iar acesta ( vanzatorul ) e obligat sa-ti accepte returul si sa-ti restituie banii . Stiu legea care are o asemenea prevedere in situatia in care produsul a fost achizitionat on-line , alta care obliga furnizorul sa repare neconformitatile ( defectele , cu alte cuvinte ) si , daca nu poate , sa inlocuiasca produsul , dar nu stiu nici una care da dreptul cumparatorului sa-si primeasca banii inapoi doar pentru ca s-a razgandit , ca nu-i mai place , ca nu a luat masura corecta , etc. Si chiar as vrea sa aflu , ne-ar folosi tuturor o asemenea informatie …
Sa va dau legea: Legea 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiilor asociate acestora
OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor Acesta este actual.

- Editat de admin: Informații eronate și limbaj jignitor - controlați-l! -
Ultima modificare: Miercuri, 25 Decembrie 2024
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am achizitionat recent un aer conditionat care e defect. ... Alexandra Comanis Alexandra Comanis Buna ziua, Am achizitionat recent un aer conditionat care e defect. Am achitat si montaj 600 de lei. Magazinul sustine ca legea returului nu prevede ca AC ... (vezi toată discuția)
Returnare c/val produs Michelline13 Michelline13 Am achizionat o bijuterie mica (pandantiv) de valoare mica (circa 130 lei), la care am observat o neuniformitate de vopsire, nuante de culoare,la o zi dupa ... (vezi toată discuția)
Cumpararea de produse expuse in showroom drept produse noi dpacks dpacks Buna ziua, am achizitionat dintr-un magazin online o scula electrica . Am primit un produs care a fost expus in showroom si prezenta julituri o eticheta de ... (vezi toată discuția)