avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters185906

Activitate ContSters185906

Răspuns la discuția Exista o astfel de lege?
Am citit in mare ceea ce ati postat si am inteles cam urmatoarele
1 - omul mai intai trebuie sa ajunga in spital sau in cer mai rau caz moara ca politia sa faca ceva
2 - ca sa scap de nebun trebuie sa invat arte martiale ca sa ii fie lui frica de mine si sa ma lase in pace, caci un bodyguard nu imi permit
3 - legile din Romania lasa mult de dorit fata de cei din U.E.

Haideti sa v-a spun ce mi s-a intamplat o data: anul trecut 2009-2010 am fost la munca in noaptea de revelion. Dimineata am ajuns acasa la fostul meu iubit si el era inca in betia dintre ani ... nici bine nu am venit acasa ca avea chef de cearta si deodata m-am trezit cu ditamai palma (eu am simtit-o ca pe un punm) peste gura de mi-a spart buza de jos ... m-a lovit cu pumni pe corp ... Ce a facut el atunci? m-a sechestrat si nu mi-a dat voie sa plec de la el pana cand nu mi-a trecut buza. Atunci in prima zi din an am vrut sa ma duc la politie dar daca am plecat dupa ce mi s-a desunflat buza ce rost avea sa ma mai duc la politie? cred ca radeau si aia de mine... sau se ducea fostul la politie si zicea ca sunt nebuna si ca el e din MAI si automat el are dreptate in ochii lor. Cum zice romanul: Hai colegul ca suntem din acelas minister bla bla bla
Mie imi pare rau ca in tarisoara asta a noastra nu exista legi in care sa protejeze femeile care nu au cum sa se apere.
Printr-un act semnat de politie? Pot acestia sa faca asa ceva?Ce ar trebui sa mi se intample ca sa pot sa intru intr-un asemenea act? eu sincer nu pre mai am incredere in politie... s-a va dau un exemplu atunci cand mi-a zis ca daca plec din tara imi da foc la casa. Mi-a zis ca atunci cand e la tura vine imi da foc la casa si la munca o sa poata dovedi ca el era in patrulare... etc.
Fostul meu prieten lucreaza ca ofiter in jandarmerie, am fost cu el aproape 5 ani. Pot zice ca acum e obsedat de mine si nu mai am cum sa scap de el. Am fost agresata si fizic si psihic de el, am incercat sa ma duc la politie dar de fiecare data el a "scapat" spunandu-le ca sunt colegi de minister si ca nu are ce sa ii faca. Acum vreau sa plec din tara fara sa stie el - altfel ii stiu instare sa ma sechestreze daca ar afla k vreau sa plec- , dar el m-a amenintat ca daca plec imi da foc la casa si multe alte amenintari. Avand in vedere ca lucreaza acolo automat are si limbajul adecvat pentru a imbrobodi orice si ca alte persoane sa ii si creada.
Ce as putea sa fac sa scap de omul asta, m-am saturat......
Exista vreo lege in care o persoana sa nu aiba voie sa se aproprie de cineva mai putin de "x" metri? Stiu ca in alte tari se poate...
Si daca da care este?
Răspuns la discuția O intrebare
Intr-un anumit punct aveti dreptate, dar ganditi-va ca o mama isi doreste cel mai bun pentru copilul ei, dar banii nu cad din cer si se si vede ca in Romania nu prea mai ai ce face.
Discuție O intrebare
Buna ziua, am o fetita de 7 ani, nu sunt casatorita cu tatal copilului (fetita a fost recunoscuta), deci fata mea poarta numele lui. De aproape 2 ani sunt in proces cu el pentru ore de vizita (el dorind sa i-a fetita si sa stea la el cateva zile pe luna)si nici pana in acest moment procesul cu el nu s-a incheiat. Cei de la autoritatea tutelara au trimis-o pe ceea mica la psiholog iar acesta a incheiat un raport in care spune ca fata cel mai bine e sa stea cu mama su cu bunica si ca nu e adegvat ca tatal sa o i-a intr-o anumuta perioada de timp. Eu stau cu fetita la mama mea si practic ea a crescut-o.
Eu vreau sa plec inafara pentru a face bani pentru a renova casa, am mai fost plecata anul trecut in Spania pentru doar 2 luni dar am fost obligata sa ma intorc din cauza ca tatal fetei i-a spus judecatoarei ca am plecat definitiv de acasa si k mi-am abandonat copilul.
Acum vreau sa v-a intreb: ce as putea face pentru a ptrea pleca fara sa ma tem k atunci cand ma intorc raman fara fata. Eu m-am gandit dar nu stiu daca se poate, sa ma duc cu mama la un notar si sa facem o foaie in care sa scrie ca ea v-a raspunde de fata mea atat timp cat voi sta in strainatate... Nu stiu ce as putea face si orice sugestie este binevenita. Cu tatal copilului nu se poate discuta pentru a ajunge la un consens.

V-a multumesc anticipat