avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Activitate Constanta Vlad

Activitate Constanta Vlad

Buna ziua,
Un salariat refuza sa semneze fisa de evaluare. S-a intocmit proces-verbal cu martori, s-a trimis fisa de evaluare la domiciliu cu confirmare de primire, plicul fiind refuzat,s-a mai trimis o data prin curierat Cargus care negasindu-l la domiciliu la contactat telefonic.Salariatul a spus ca stie ce contine acel plic si ca nu vrea sa il primeasca. Ce este de facut in acest caz. Fisa de evaluare este valabila? Mentionez inca o data ca nu este semnata de salariat.
Cu multumiri,
Un salariat are CIM suspendat pentru concediu medical de la data de 10.09.-29.10.2013, ce perioada se trece in fisa de evaluare, se face o fisa sau doua pentru anul 2013? Stiu ca pentru perioada de suspendare nu se face evaluarea.
Multumesc.
Suntem bugetari
Raportarea REVISAL se face on-line.(mentionez ca serverul revisal este la servici si in perioada sarbatorilor unitatea este inchisa)
Multumesc
Buna ziua,
Doresc sa stiu cum se face raportarea in revisal a unui salariat al carui CIM este pe durata determinata si expira la data de 31.12.2013. Conform HG 500/2011 raportarea se face in aceeasi zi. Mentionez ca data de 31.12.2013 este declarata zi libera. Cum se face corect aceasta raportare?
Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Pensionare
Buna ziua,
Varsta de pensionare conform datei nasterii este la 65 ani, sporul de grupa la 9 ani si 6 luni este de 1 an si 6 luni, in consecinta va puteti pensiona la varsta de 63 de ani si 6 luni.
Răspuns la discuția Revisal - detasare
Multumesc pentru raspuns. Am vazut ca la detasare se completeaza angajator, CUI, perioada,tara. Nelamurirea mea este daca trebuie sa transmit ceva si daca da cum, referitor la salariu, avand in vedere ca acesta s-a modificat si este mai mare, sau nu trebuie sa completez nimic referitor la acest aspect.
Constanta Dinicu
Buna ziua,
Doresc sa stiu ce se completeaza si se transmite la REVISAL in cazul unui salariat detasat.Mentionez ca este platit de catre angajatorul la care a fost detasat,deoarece drepturile salariale sunt mai mari.
Cu multumiri,
Constanta Dinicu
Buna ziua,
As dori sa aflu daca grupa I de munca inainte de 01.04.2001 si grupa speciala dupa 01.04.2001 se pot cumula in vederea iesirii la pensie in anul 2011.
As mai dori sa aflu daca pentru nasterea a trei copii se mai reduce din varsta standard de pensionare si daca aceasta reducere se poate cumula cu sporul de grupa.
Va multumesc.