avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FISA DE EVALUARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FISA DE EVALUARE

Buna ziua,
Un salariat refuza sa semneze fisa de evaluare. S-a intocmit proces-verbal cu martori, s-a trimis fisa de evaluare la domiciliu cu confirmare de primire, plicul fiind refuzat,s-a mai trimis o data prin curierat Cargus care negasindu-l la domiciliu la contactat telefonic.Salariatul a spus ca stie ce contine acel plic si ca nu vrea sa il primeasca. Ce este de facut in acest caz. Fisa de evaluare este valabila? Mentionez inca o data ca nu este semnata de salariat.
Cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 11:25, 8 Aprilie 2014
Procedura de evaluare o stabiliti dvs prin RI. Tot acolo veti stabili si modul de comunicare a fisei de evaluare, dar caile de atac pe care le are la dispozitie angajatul nemultumit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzare primire preaviz concediere-solutii? ContSters76351 ContSters76351 Buna ziua, Am un salariat care a refuzat sa primeasca preavizul de concediere. I l-am trimis prin posta dar inca nu am primit confirmarea de primire. ... (vezi toată discuția)
Trimitere invitatie cercetare disciplinara luizaioana_luizaioana luizaioana_luizaioana Buna ziua. Am trimis unui angajat prin curier o notificare pentru cercetare disciplinara. Am solicitat confirmare de primire. Pe plic am mentionat ce ... (vezi toată discuția)
Comunicare preaviz desfiintare post ContSters61319 ContSters61319 Buna ziua, Care este procedura care trebuie indeplinita pentru comunicarea unei decizii de desfiintare a unui post? Unui angajat i sa trimis o edcizie de ... (vezi toată discuția)