cum pot stii sigur daca sunt inscrisa la un medic de familie (altfel decat sa merg personal la cabinetul unde s-ar putea sa fiu inscrisa)?
daca nu am medic de familie cam procedez sa ma inscriu undeva?
Buna ziua,
In lista documenteleor solicitate pentru angajare, imi cer, printre altele:
- copii de pe adeverintele eliberate de fostii angajatori
- declaratie privind primul loc de munca/cumul de contracte individuale de munca
-declaratie pe propria raspundere privind deducerile pentru calcularea impozitului pe venit
Puteti sa imi spuneti ce inseamna mai exact?
Multumesc.
am reusit intr-un final!!! cum? va spun acum: am mers la primarie (acolo unde se elibereaza si certificatele fiscale) si am depus o DECLARATIE PE PROPRIA RASPUNDERE ca nu mai detin masina, ca am vandut-o cu mult timp in urma, ca nu mai am actele, ca masina era veche si probabil nici nu se mai circula cu ea, si am solicitat radierea fiscala; doamna de la ghiseu a dat numar de inregistrare cererii si a zis sa revin pentru informatii in aproximativ 30 de zile; am mers dupa 27 de zile si m-am anuntat ca masina ESTE SCOASA DE LA PLATA IMPOZITULUI. =D> :dance4:
ar poate cineva sa imi spuna (asa pe romaneste) ce inseamna pentru romanul de rand aderarea la schengen (cateva avantaje, sau dezavantaje)? daca aveti timp. multumesc.