am vandut o dacia acum vreo 8-9 ani fara sa o scot de la plata impozitului. nu mai am nici un fel de act pe ea, nici macar un contract de vanzare cumparare, nimic... stiu doar numarul de inmatriculare. cel caruia i-am vandut-o a vandut-o altuia... deci nu stiu la cine si pe unde ii masina. exista vreo posibilitate sa o scot de la plata impozitului? multumesc.
Contactati personal serviciul evidenta auto
Detaliati situatia ;autoritatea va cauta in evidente datele de identificare autovehicol si in final va elibera dovada
Dovada o depuneti la autoritatea fiscala, care va scoate din evidenta masina
Depuneti o cerere la serviciul evidenta auto in care aratati datele pe care la cunoasteti si lasati un timp de cautare si o sa va dea fie o dovada de instrainare a vehicolului fie o sa-l trimita pe ultimul posesor al masinii la dv pt a incheia cu el actul de vanzare -cumparare.
am reusit intr-un final!!! cum? va spun acum: am mers la primarie (acolo unde se elibereaza si certificatele fiscale) si am depus o DECLARATIE PE PROPRIA RASPUNDERE ca nu mai detin masina, ca am vandut-o cu mult timp in urma, ca nu mai am actele, ca masina era veche si probabil nici nu se mai circula cu ea, si am solicitat radierea fiscala; doamna de la ghiseu a dat numar de inregistrare cererii si a zis sa revin pentru informatii in aproximativ 30 de zile; am mers dupa 27 de zile si m-am anuntat ca masina ESTE SCOASA DE LA PLATA IMPOZITULUI. =D> :dance4: