Sunt casatorita de 10 ani cu un om violent dar gata nu mai pot suporta.Este violent si cu mine si cu fetita...Pot face reclamatie la politie?Ma ajuta la divort?Ajutati-ma nu mai suport! Ma ameninta ca ma omoara daca divortez.
Mama mea a cerut ajutorul asociatiei pentru repariile de pe bloc(locuieste la ultimul etaj)curge in casa atunci cand ploua iar asociatia a spus ca ea trebuie sa aiba 1000 RON altfel nu au cu ce sa o ajute ca ei nu pot obliga vecinii de la etajele inferioare sa contribuie.Mentionez si faptul ca pana acum mama a mai reparat(izolat)pe banii ei dar nu a primit nici un ban de la nimeni repet a suportat singura totul.Acum nu mai are de unde si efectiv i s-a distrus apartamentul renovat acum 3 ani.Atunci cand sunt reparatii la subsolul blocului asociatia o pune si pe ea la plata dar cand este de reparat pe bloc spune ca ei nu pot inputa celorlalti plata reparatiilor.Este corect?Cum sa facem?Ajutati-ne va rog cu un sfat
Sotul meu este o persoana violenta care ma agreseaza atat pe mine cat si pe fetita noastra si situatia este din ce in ce mai grava.Fetita sufera cel mai mult.Doresc sa divortez si sa inchei calvarul asta si vreau sa stiu daca legea imi permite sa pastrez apartamentul ANL.EL ma ameninta ca voi ajunge in strada cu fetita ca legea nu-mi lasa apartamentul daca divortez de el.