avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort din cauza violentei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort din cauza violentei

Sunt casatorita de 10 ani cu un om violent dar gata nu mai pot suporta.Este violent si cu mine si cu fetita...Pot face reclamatie la politie?Ma ajuta la divort?Ajutati-ma nu mai suport! Ma ameninta ca ma omoara daca divortez.
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 16:58, 29 Iunie 2011
puteti face reclamatie, puteti merge sa scoateti niste certificate medicale. va vor ajuta cu siguranta la divort.

Ma ameninta ca ma omoara daca divortez.

Iar daca nu divortati ce va promite? O viata de batai, umilinte si suferinta? Nu stiu daca va ajuta ce va scriu dar atat pot sa va zic,: trupul moare o singura data insa mintea si sufletul pot muri in fiecare zi, zi de zi, mii de zile una dupa alta. Trebuie sa va faceti curaj si sa iesiti de sub "tutela" lui sau a oricarei persoane care se poarta la fel ca el. Trebuie sa aveti curaj, macar pentru fetita d-voastra.
Mergeti la medicina legala sa se constate leziunile suferite. Constatarea nu e dovada ca el le-a produs ci doar dovada ca le aveti. Ca sa dovediti provenienenta lor va trebuie martori (chiar daca nu au vazut nimic, poate au auzit ceva) sau orice alte probe: inregistrari audio, inregistrari video, etc.
Depuneti o plangere la Politie sau la Parchet si cautati, daca aveti in zona, un centru pentru victimele violentelor in familie.
Scrieti-ne daca aveti probleme si va vom ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi poate lua unul din copii??:(( georgy2 georgy2 buna ziua, st georgiana si va rog sa ma ajutati cu un sfat st casatorita de 5 ani, am 2 fetite, una de 2 ani si una de 2 luni, eu am 21 de ani, sotul 38, el ... (vezi toată discuția)
Ordin de protecție cornycorny cornycorny Buna ziua, sunt in divorț cu soția , aceasta se manifesta violent atat fata de mine cât și față de copii de mai mult timp având mai multe conflicte cu ... (vezi toată discuția)
Amenintarea cu moartea transcris transcris Stiu ca suna dur, insa este foarte adevarat.sunt casatorita cu actualul sot de aprozimativ 19 ani, din casatoria noastra a rezultat doua fetite, minore 17 ani ... (vezi toată discuția)