avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenintarea cu moartea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenintarea cu moartea

Stiu ca suna dur, insa este foarte adevarat.sunt casatorita cu actualul sot de aprozimativ 19 ani, din casatoria noastra a rezultat doua fetite, minore 17 ani si 4,5 ani, discutii au fost aproape tot timpul insa in ultimii ani s-au accentuat, insa in ultima luna lucrurile au o gravitate majora, am ajuns la concluzia ca trebuie sa ne separam printr-un divort(motive: violenta fizica si pshiica, atat asupra mea cat si a fetitelor , mai ales la ce de 17 ani pe care a batut-o foarte rau, din februarie 2011 fetita nu mai vb absolut de loc cu tatal, insa el ma ameninta ca daca divortez de el "ma omoara" , amninatarea o face si in prezenta fetitelor, va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez, este o persoana pe care o cred in stare, insa nici nu mai pot convetui in preajma lui, ma tem atat pentru viata mea cat si pentru a fetitelor.
Cel mai recent răspuns: ionut12345 , utilizator 14:39, 16 Iunie 2011
1. Plangere penala ptr amenintare la parchet
2. Divort.....sa nu iti fie frica de el (desi cred ca ti-e greu) pt ca lege este si pt el (multi ameninta cand aud de separare, dar putin o pun in practica)...el te-a simtit ca iti este frica si acum speculeaza.
Puteti depune plangere penala pt infractiunea de amenintare prevazuta de art 193 CP.
dupa ce fata cea mare a fost batuta de tatal ei, ce anume ati facut ? ati depus plangere, ati dus copilul la IML sa-i scoateti certificat? ati anuntat autoritatea tutelara?
ati facut plangere pana acum la politie pt ca v-a lovit si ca va ameninta cu moartea?
nu aveti unde pleca cu fetele.. sau de ce stati cu individul?
nu am pot face nimic, nu am unde pleca cu fetele, stiu ca nu ma poate apara nimeni 24 din 24 de el, am incercat sa i sugerez sa consultam un consilier familiar, un psiholog ceva o parere neutra, sa inteleaga nu nu se poate trai in aceasta teroare, insa este acelasi raspuns de fiecare data , "el nu are nimic de pierdut", "dupa el nu are cine sa planga", iar dupa mine da.Nu stiu cum sa procedez , imi este foarte teama, pentru ca l stiu in stare , de orice.
pai si daca divortati.. si nu aveti unde pleca, cum va ganditi sa rezolvati problema?
casa a cui e? parinti cu casa aveti ? sau aveti posibilitatea sa locuiti undeva cu chirie?
ar trebui sa renuntati la... nu am putut , nu pot.. sa fac ceva

Alte discuții în legătură

Divort - copil minor bibi30 bibi30 Buna ziua, Am o mare rugaminte la cei in masura sa ma ajute si sa ma lamureasca intr-o astfel de problema.Sunt casatorita de 4 ani(relatia in sine ... (vezi toată discuția)
Divort adriano06041 adriano06041 buna ziua ! am si eu o intrebare va rog : se poate desface o casatorie prin divort , fara martori ? numele meu este dana si sotul meu este un om foarte ... (vezi toată discuția)
Plangere in impotriva sotului si ordin de restrictie smihaelasimona smihaelasimona Fiind in divort sotul ma ameninta cu moartea , face scandal in fata copilul in varsta de 4 ani.Cum pot obtine un ordin de restrictie impotriva lui. Scandalul ... (vezi toată discuția)