avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Activitate K0LL

Activitate K0LL

ba da , dar nu am avut tump de a trece la scoala deoarece lucrurule sunt foarte complicate in familie... (si nu aveam nr de tel. al dirigintei)
nu am fost exmatriculat pentru ca eu nu sunt un elev "problema" adica nu sunt genul sa "injure" sa se bata sau alte chesti de genul asta ....
Buna seara ! ,
Ma numesc bogdan si am o problema in legatura cu absentele scolare, am 15 ani si am lipsit cam mult in al 2-lea semestru. Darorita unor probleme de famili...tatal meu si mama sau certat in urma cu 3 ani si acuma se mai cearta si sunt probleme cu divortu , partajul casei...etc. Eu am ramas cu tatal meu , si pentru a nu se mai intampla ceva...eu si cu tatal meu am plecat la tara....
As vrea sa stiu daca se poate motiva absentele !
P.S:am lipsit in jur de 2-3 luni
Va rog datimi un raspuns. Va multumesc !
Sunt proprietarul unei masini , eu nu am permis, iar eu dau masina la mai multi prieteni care poseda permis de conducere...intre timp sa ivit un accident usor cu 2 zgarieturi pe masina "victimei,, am primit o citatie de la accidente rutiere usoare , pentru a ma prezenta acolo . Cand am ajuns acolo politia mia spus ca masina mea a fost implicata intr-un accident . Politia mia spus sa aduc soferu , eu nu am de unde sa iau acest sofer deoarece nu stiu cine a condus masina in ziua accidentului . este posibil ca politia sa imi dea amenda 5 mil in fiecare saptamana pana gasesc soferu ? si daca nu-l gasesc? ce se poate intampla? Va multumesc

P.S . Politia m-a avertizat ca imi da amenda in fiecare saptamana a cate 5 mil pana gasesc soferu . E posibil asa ceva? ... Va multumesc .