Buna seara ! ,
Ma numesc bogdan si am o problema in legatura cu absentele scolare, am 15 ani si am lipsit cam mult in al 2-lea semestru. Darorita unor probleme de famili...tatal meu si mama sau certat in urma cu 3 ani si acuma se mai cearta si sunt probleme cu divortu , partajul casei...etc. Eu am ramas cu tatal meu , si pentru a nu se mai intampla ceva...eu si cu tatal meu am plecat la tara....
As vrea sa stiu daca se poate motiva absentele !
P.S:am lipsit in jur de 2-3 luni
Va rog datimi un raspuns. Va multumesc !
Sunt proprietarul unei masini , eu nu am permis, iar eu dau masina la mai multi prieteni care poseda permis de conducere...intre timp sa ivit un accident usor cu 2 zgarieturi pe masina "victimei,, am primit o citatie de la accidente rutiere usoare , pentru a ma prezenta acolo . Cand am ajuns acolo politia mia spus ca masina mea a fost implicata intr-un accident . Politia mia spus sa aduc soferu , eu nu am de unde sa iau acest sofer deoarece nu stiu cine a condus masina in ziua accidentului . este posibil ca politia sa imi dea amenda 5 mil in fiecare saptamana pana gasesc soferu ? si daca nu-l gasesc? ce se poate intampla? Va multumesc
P.S . Politia m-a avertizat ca imi da amenda in fiecare saptamana a cate 5 mil pana gasesc soferu . E posibil asa ceva? ... Va multumesc .